reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

Violett tego też mi nie mówi, tylko jak odczytuje USG, a robiłam już dawno, połówkowe jak ważył 750 :) tak to na wizytach sprawdza tylko wyniki badań, tętno dziecka i pyta czy wszystko w porządku...

Holly101- jak się bardzo martwisz to możesz też iść do lekarza pierwszego kontaktu, gdybyś długo nie mogła się skontaktować z gin. Mam nadzieję że to nic poważnego...

reklama
Holly - z tego co znalazłam, to to nic miłego, może wywołać zapalenie opon mózgowych u dziecka :-( . Ale chyba daje się wyleczyć antybiotykiem, więc może nie będzie tak źle.. Mam nadzieję, że uda Ci się tego szybko pozbyć.. Trzymam kciuki.

Jeszcze nie, wciąż czekam...

Dam jej trochę czasu - dopiero niedawno zadałam to pytanie - nie wiem jaki ma standardowy czas odpowiedzi... ale martwię się strasznie. Oprócz zapalenia opon czytałam też o posocznicy i innych mało przyjemnych rzeczach, które może powodować...

Rozmawiałam z moją gin i mówi żebym się nie martwiła. Że zdążymy wyleczyć i że to jest wrażliwe na wiele rodzajów antybiotyku więc nie będzie źle. Jutro idę na wizytę i czegoś więcej się dowiem. Dzięki za troskę, Kochane!

Już mi lepiej choć do stanu spokoju trochę brakuje, moja gin zawsze uspokaja, mówi żebym absolutnie nic nie czytała ale... przecież tak się nie da, nie?

holly, przynudzam troche z tymi probiotykami, ale naprawdę warto. Ja też miałam bakterie w moczu i po jednej kuracji oraz 150l wody ;) zniknęły. Spróbuj, a przede wszystkim nie zadręczaj się, msui być dobrze!!!

U nas też ok. Na badaniu Haneczka miała czkawkę i wierciła się. Szyjkę mam taką, że wg mojej gin może i doczekam 42tc ;p
Wg niej nie mam wskazań do cc (wzrok) ale 22.09 mam wizytę u okulisty to się potwierdzi bądź nie.

Ściskam!

reklama
Holly będzie dobrze. Wiem,że nie da się nie czytać,ale skoro ginka tak optymistycznie do tego podchodzi to będzie ok. Trzymam kciuki.

Do góry