reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

Kobitki a ja jutro kłade się do szpitala.Podobno tylko na jeden dzień.Wczoraj robiłam obciążenie i wyszło mi na czczo 97,a po obciążeniu 50g-157.Dzwoniłam dziś do lekarza i chce to sprawdzić na oddziale.Może i dobrze,będe wiedziała chociaż na czym stoje.Trzymajcie kciuki

reklama
Ja również miałam cukier badany około 12 tygodnia a teraz muszę zrobić krzywą cukrową. Chyba wybiorę się jutro, bo to chyba trzeba zrobić do 28 tyg. A czy wy również miałyście po 1 godzinie a potem po drugiej? Bo z tego co czytam to tylko Amerie miała, no i ja również mam takie skierowanie.

madziaczek trzymam kciuki :-) daj znac jak tylko sie czegos dowiesz. a co do obciazenia glukoza (czy jakos tak) to tez juz to przechodzilam i powiem szczerze, nie nalezalo to do milego uczucia.

dobra dziewczyny,
to ja chyba to obciążenie będę miała teraz :) znaczy za 2 tygodnie, bo moja gin kazała mi kupić glukozę, oddać krew na czczo i potem wypić i po godzinie jeszcze raz :)
Madziaczek wszystko będzie ok, dobrze, ze CI to sprawdzą

reklama
ja zrobiłam tylko przed i pozniej po 2 godzinach. Mi w sumie ginekolog powiedziala tylko że ma 75mg, ale juz nie mowiła czy mam robic 2 kłucia po czy tylko jedno. Ale ja zrobiłam jedno.

Do góry