reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

kokotka super, ze wszystko dobrze:tak: Tym razem po prostu musi byc, urodzisz piekna i zdrowa corcie i nie moze byc inaczej:tak:

ixidixi gratuluje synka:tak: Ale to juz taki bankowy chlopak czy jescze wszystko moze sie zdarzyc?

Kurcze dziewczyny tak czytam o tych zanikajacych i pojawiajacych sie siusiakach i coraz bardziej mam obawy czy mojemu dzieciaczkowi tez cos nie wyrosnie miedzy nozkami. Oczywiscie najwazniejsze zeby bylo zdrowe, ale psychicznie tak sie juz nastawilam na corcie, ze jakos nie wyobrazam sobie uslyszec, ze to jednak chlopczyk, tym bardziej, ze lekarz powiedzial dziewczynka na 99%:confused:

reklama
ASIULKA jakiego ja miałam doła, w 14tyg był chłopak, a w 17 dziewczynka. Jak szłam myslałam że się poryczę Jakoś dziwnie i smutno mi było. Na połówkowe idę 15 lipca i ciekawe co tym razem. Broszka czy dzyndzelek

hej!
na wizycie byłam 23.06. badania trochę znów spadły, ale w sumie nie jest jeszcze tak źle :-)
skupiliśmy się na szukaniu płci. na wet nie wiem jaka jest już duża :-) dzidzia tak sie ułożyła, ze było ciężko, ale po zrobieniu usg dopochwowego na 80% wyszła dziewusia :-)
strasznie się ucieszyłam, bo chciałam dziewczynkę. starsza córcia tez bardzo sie cieszy, ze to będzie siostra. tatuś również wydawał się byc zadowolonym. :-)
następne usg będzie 26.07 - połówkowe. mam nadzieję, że zostanie Zosia ;-)

pozdrawiam.

Gratuluje dziewczyny!!! :*

Niech wszystkim potwierdzi się to na co czekają :) Mnie na badaniach prenatalnych lekarz powiediał ze to na 100% syn a szłam w 20tyg. Lekarz nawet nie zastanowił się pół sekundy ;) No i widzielismy siusiaczka... Moja ginka troche namieszała na wizycie ale ona ma taki sprzęt (w porównaniu z tamtym) że jest 100 lat za murzynami. Powiedziała mi ze około 28 tyg już można na 200% potwierdzić czy będzie syn bo jąderka już są ukształtowane... Ja pojde po urlopie 1.08 i to będzie 27tydz..

reklama
Magda gratuluję córci Zosi.

Mój lekarz jest pewny że u mnie Szymon bo nawet na wyniku opisowym po usg napisał że płeć płodu męska...czego lekarze głównie nie robią bo boją się pomyłek. I siusiaczka też widzieliśmy :-) Ale z chłopcami to zawsze jest łatwiej. Rzadko się chyba zdarza że z chłopca robi się później dziewczynka, a w drugą stronę to dość częste.

Mam teraz 4 koleżanki w ciąży (między 24-26tc) i wszystkie będziemy miały chłopców :-)

Do góry