reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Kiedyś mi się też Hania podobała :-D ale że teraz pełno Hanek, odpodobałam się ;-) w Mrówka grupie żłobkowej było 5 Hań :szok:
później stwierdziłam, że jak trafi się dziewczyna, to będzie Nela ;-) ale ten mój Ślubny chce Janeczkę, po mamusi :cool2:

dziewczyny gratuluję wizyt!!!!:-D
też bardzo podoba mi się Hania ale jakoś M woli Zosię:tak:
Aśku Nela? to jest zdrobnienie? bo właśnie mi po głowie od dawna chodzi imię Aniela (moja ciocia tak ma na imię) i mówią na nią Nela kurcze podoba mi się kojarzy się z aniołem ale nie wiem czy nie zbyt dziwne:sorry2:

też bardzo podoba mi się Hania ale jakoś M woli Zosię:tak:
Aśku Nela? to jest zdrobnienie? bo właśnie mi po głowie od dawna chodzi imię Aniela (moja ciocia tak ma na imię) i mówią na nią Nela kurcze podoba mi się kojarzy się z aniołem ale nie wiem czy nie zbyt dziwne:sorry2:
Nela to jest imię :tak:
w Pustyni i Puszczy był Stasiu i Nel ;-)

Danusia ta stopka jest przesłodka :) gratki z udanej wizyty
Mi się bardzo spodobał Antek/Antoś ale brat lubego tak chciał nazwać to teściowa pow że jak tak nazwie to nie będzie mówić po imieniu hehehe...a MI się podoba i już :D
Nela bardzo fajnie...kurcze ile tych imion jest masakra :-) ale ważne żeby nam się podobało do końca a nie innym

ja wczoraj mialam wizyte.
Rewelacji nie było. Parametry w normie, miedzy nózkami nadal nic nie widać, niestety znów biorę dupka, bo okazało się że macica w skurczykach. Zreszta to akurat czułam wczoraj cały dzień.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące.

Jest gdzieś tak 70 do 30:) 100% pewności nie mamy niestety bo się mordka ustawić dobrze nie chciala, zreszta przez te skurcze na usg, było jej naprawdę bardzo ciasno, i ciezko było zmierzyć podstawowe rzeczy. A gdzie tam dopiero jeszcze miedzy nóżki zaglądać.Trochę jestem rozczarowana tym usg, bo spodziewalam się czegoś innego, no ale mam nadzieje ze do kolejnej wizyty wszystko się wyciszy, i będzie wtedy dzidzia lepiej widoczna. No ale najwazniejsze że zdrowa.

reklama
witam,
ja wczoraj też miałam połówkowe.
tak w skrócie mała waży prawie pół kilo. była złożona jak scyzoryk, tzn. wyprostowane nogi na buzi i z 3d w zasadzie nici ale dzięki temu mam fotkę "piśki" jak się patrzy :-)
to chyba niecodzienny widok na naszym forum więc jak lepiej się poczuję to wrzucę ;-). coś dziś całą naszą rodzinkę bierze... :dry:
na szczęście zapłaciłam jak za zwykłą wizytę a przebadał z godzinę, wszystko pokazał nawet soczewki w gałkach ocznych, otworek w pupci i jakiegoś robaka (tzn część mózgu chyba :tak:)
teraz mam się zgłosić do poradni po skierowania na NFZ na cukier, toksoplazmozę, mocz i krew. mimo że nie biorę witamin wyniki ze szpitala mam rewelacja więc dalej mam nie brać..

a co do szyjki... hm... powiedział że lepiej jak na operacji... tzn. okazało się że zrobiło mi się wtedy rozwarcie na cm ale już go nie ma. powiedział że mi nie mówił bo ja z tych analizujących i bym na zawał zeszła a tak znow jest ok i rozwarcia nie ma a tak się dzieje od znieczulenia ogolnego - zwiotczenie miesni....

Do góry