reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Gratuluje udanych wizyt! :-)
ewwe szkoda że dzidzia nie pokazała co tam chowa, może faktycznie dziewczynka będzie, ale najważniejsze że zdrowa jest :-D

A ja dziś byłam u swojego gina, to że znów zapalenie mam to nic dziwnego w sumie, w morfologii trochę leukocytów,ale mam się tym nie przejmować, glukoza 75g w normie, mocz też spoko.

A największe jaja z tego, że pokazałm mu zdjęcia z połówkowego w tym foto które otrzymało owacje na stojąco na FB-poprosiłam by pokazał mi na tym zdjęciu co jest czym- a on pokazuje mi wierzchołek siusiaka w całkeim innym miejscu niż każdy podejrzewał-zdębiałam :-)
Dla pewności zrobił mi zwykłe USG i na nowym zdjęciu zaznaczył krzyżykiem pisiorka :-)

reklama
Straciatella - oba imiona mi się podobają. :D Ale faktycznie teraz Twoja kolej. :)

karmelowa - też muszę tak podejść mojego gina, będę tam leżeć,
dopóki nie stwierdzi jaka płeć. :p

Nanncy - uff, odetchnęłam z ulgą, bardzo się cieszę, że wszystko
dobrze z Tobą i maluszkiem, teraz tylko dużo pij. :*

Struss - czyli siusiak potwierdzony. :) Super. :D

A propo imion staropolskich to mnie najbardziej rozwala niegdyś
piękne imię... TWARDOSTÓJ. :-):-):-):-D:-D

Danusia cudne te stópki, też mam takie ujęcie na filmiku, ale jak chciałam zastopować, żeby tu wrzucić to za bardzo rozmazane :happy2:
Ewwe najważniejsze, że dzidzia zdrowa. Kiedy się na połówkowe wybierasz?
Szuszunia czekam na zdjęcia Twojego skarbu :-)
Struss super, że tak na 100% wiesz co masz pod sercem :happy2:

Gratulacje :) widze na drugim watku, ze dolaczyla kolejna mama z synkiem w brzuchu.
Przybijcie piatke dziewczyny :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1387466958.364493.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1387466958.364493.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1387466958.364493.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry