reklama
diabliczka00
Fanka BB :)
Ptysia gratki kochana Zdjęcie cudne przepięknie widać
gwiazdeczka88
Ptysia gratuluje cory! Maja to piekne imie I ciesze sie, ze wszystko dobrze :*
Trzymam kciuki za wszystkie majówki w szpitalach!!
Powodzenia życzę też majóweczkom z problemami.
Gratuluję poznania płci tym które ją już poznały!! Ciekawe czy ja dowiem się w tym roku czy nie... ;-) (nadal nie wiem kiedy będę miała połówkowe usg, miałam mieć 27 ale zmieniłam szpital i teraz muszę czekać na nowy termin)
Gratuluje również Wam regularnych ruchów, coś wspaniałego!! :-)
No i powodzenia na najbliższych wizytach!! :-)
Ja niestety nie daje rady nadrobić głównego wątku... Chyba muszę odpuścić nadrabianie i zacząć być na bieżąco...
Powodzenia życzę też majóweczkom z problemami.
Gratuluję poznania płci tym które ją już poznały!! Ciekawe czy ja dowiem się w tym roku czy nie... ;-) (nadal nie wiem kiedy będę miała połówkowe usg, miałam mieć 27 ale zmieniłam szpital i teraz muszę czekać na nowy termin)
Gratuluje również Wam regularnych ruchów, coś wspaniałego!! :-)
No i powodzenia na najbliższych wizytach!! :-)
Ja niestety nie daje rady nadrobić głównego wątku... Chyba muszę odpuścić nadrabianie i zacząć być na bieżąco...
zosiasamosia
Ptysia gratuluje córeczki! Super zdjęcie, takie wyraźne W ogóle ciekawą rodzinę musicie tworzyć z tyloma dziećmi i relacjami
Pat&mom wiadomo, że tą są jakieś ogólne wskazania. Mi bardziej chodzi o to, żeby nie pójść za wcześnie, a z drugiej strony to czekanie... Same wiecie ;-)
Pat&mom wiadomo, że tą są jakieś ogólne wskazania. Mi bardziej chodzi o to, żeby nie pójść za wcześnie, a z drugiej strony to czekanie... Same wiecie ;-)
reklama
ewelinka2106
aesthete- mi gin mierzy szyjkę podczas zwykłego badania genetycznego. Poprostu mówi "szyjka długa i zamknięta". Nie podaje mi żadnych pomiadów.
makao- ja juz miałam 3 usg na NFZ, teraz nie miałam bo dostałam skierowanie na połówkowe.
saga- ja wogóle nie czuje ze mam za niskie ciśnienie, a gin tylko powiedział "pani nisko ciśnieniowa"
Gratuluję wszystkim majówką wizyt :-)
makao- ja juz miałam 3 usg na NFZ, teraz nie miałam bo dostałam skierowanie na połówkowe.
saga- ja wogóle nie czuje ze mam za niskie ciśnienie, a gin tylko powiedział "pani nisko ciśnieniowa"
Gratuluję wszystkim majówką wizyt :-)
Podziel się: