reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Jestesmy po wizycie - coreczka potwierdzona :-):-):-)

pieknie raczka do nas machala i ziewala :)

waga: 300g
od glowy do pupy 13cm

szyjka 45mm - jednym slowem wszystko pieknie i cudownie :)
p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
reklama
Tak, imie wybrane - bedzie Maja :)

Jasiek chcial brata - choc nie wiem po co mu tylu braci bo w listopadzie urodzil mu sie brat (od exa) i moj J ma dwoch synow..... Wiec wskazana byla siostra ;-)

Trzymam kciuki za wszystkie majówki w szpitalach!!
Powodzenia życzę też majóweczkom z problemami.

Gratuluję poznania płci tym które ją już poznały!! :-D Ciekawe czy ja dowiem się w tym roku czy nie... ;-) (nadal nie wiem kiedy będę miała połówkowe usg, miałam mieć 27 ale zmieniłam szpital i teraz muszę czekać na nowy termin) :baffled:

Gratuluje również Wam regularnych ruchów, coś wspaniałego!! :-)

No i powodzenia na najbliższych wizytach!! :-)

Ja niestety nie daje rady nadrobić głównego wątku... Chyba muszę odpuścić nadrabianie i zacząć być na bieżąco...

Ptysia gratuluje córeczki! Super zdjęcie, takie wyraźne :) W ogóle ciekawą rodzinę musicie tworzyć z tyloma dziećmi i relacjami :happy:
Pat&mom wiadomo, że tą są jakieś ogólne wskazania. Mi bardziej chodzi o to, żeby nie pójść za wcześnie, a z drugiej strony to czekanie... Same wiecie ;-)

reklama
aesthete- mi gin mierzy szyjkę podczas zwykłego badania genetycznego. Poprostu mówi "szyjka długa i zamknięta". Nie podaje mi żadnych pomiadów.
makao
- ja juz miałam 3 usg na NFZ, teraz nie miałam bo dostałam skierowanie na połówkowe.
saga- ja wogóle nie czuje ze mam za niskie ciśnienie, a gin tylko powiedział "pani nisko ciśnieniowa"

Gratuluję wszystkim majówką wizyt :-)

Do góry