reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt;-)Wszystkie dzieci sa kofane;-)

kiuik bardzo mi przykro:-(

Kurcze coraz bardziej większy strach mam za dużo u nas tych strat :(

Straciatella a może u mnie ze zdjęcia cos się da wywnioskować z 9 października;-)jakbys mogła spoglądnąć.
Fajnie zdjęcie 3 d wygląda twojego maleństwa:tak:

reklama
Lotos - piękne zdjęcie, ja też jestem wierząca i też w chwilach zwątpienia modlę się, aby wszystko z maleństwem było w porządku. :tak:

Nanncy - gratuluję udanej wizyty, oby tak dalej, wszystko było w porządku. ;)

Mamaprawnik - nie mogę się doczekać, aż u mnie maluszek będzie tak widoczny, gratuluję też prawdopodobnego poznania płci:-)

doorota - pięknie, gratuluję. ;-)

Pysia - piękny malec, nie mogę się doczekać, aż serduszko usłyszę, z niecierpliwością czekam na następną wizytę. :tak:

Ewelinka - gratuluję.:-D

Straciatella - wykorzystam Cię przy następnym usg. :-)

Kiuk - najszczersze kondolencje, zapalam gwiazdkę
[*]

Marteczka - piękne;-), czekam aż zobaczę, jak moje figluje.:-)

Joanna - gratuluję. ;-)

Dołaączam do wszystkiego co napisala Natuszka:-)

Kiuk brak mi slow;( widocznie tak mialo byc ale czekanie az samo sie cos ruszy czy nie przyprawia mnie o dreszcze;/
[*]

marteczka a to ja myslalam, ze oni po tej pierwszej wizycie w szpitalu od razu dali Ci termin na ta w 20 tyg :p Ja tez jesli nie dostane przed swietami to wybieram sie na poczatku grudnia :)
Czy w szpitalu bedzie to rozne opinie slyszalam wiec dla pewnosci zamowie prywatnie. I ponoc plci tez nie sa sjkorzy do mowienia, ale na prywatnym babka mi powiedziala, ze chetnie mi powiedza :)
To bedzie wieksze usg wiec koszt w granicach 180 euro.. troszké drogo ale cóz.

joanna piekne malenstwo:tak:

co do plci to kiedyś jak pracowałam jako kelnerka moim szefem był libanczyk co wcześniej w Szwecji mieszkal i mowil ze tam raczej nie podaja jaka będzie plec dziecka ze względu na to ze dużo muzułmanów dokonywalo aborcji jak wychodzilo ze ma się dziewczynka urodzić ale nie wiem ile w tym jest prawdy

Kiuik strasznie mi przykro:( Trzymaj się dzielnie kochana.
My też po wizycie nie miałam co prawda usg ale żeby podsłuchać serduszko trzeba było użyć głowicy do usg więc i udało się robaczka podejrzeć:) Usg genetyczne mam 5 listopada. No i wyniki krwi wyszły mi poniżej normy i mam się żywić praktycznie samym mięsem:)

Byłam dzisiaj u lekarza na drugiej wizycie.Dzidziol nadrobił zaległości(ostatnio był tydzien do tylu).Aktualnie 7 t 6 d.Ma 1,5 cm i bije mu serduszko:)Mega szczęście.

reklama
Do góry