reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

pysia_, poprzednie usg miałam 4 tygodnie temu. Jak nic sie nie dzieje, to lekarz wyznacza wizyty co 4 tygodnie, a u mnie jakoś szczególnych zmian nie było w międzyczasie niepokojących. Właściwie to nadal nie ma, ale było dośc wyraźnie widać, że maleństwo nie rozwinęło sie jak powinno i że serduszko już nie bije. Prawdopodobnie już od jakiś 2 tygodni.

Tak strasznie, strasznie mi przykro... :-( Szczerze Ci współczuję i gdybyś potrzebowała porozmawiać, to pisz do mnie na priv :(

reklama
SAM_2450.jpg

Nasze malenstwo kochana :)
tak bardzo sie wiercilo I machalo do nas (tzn tato twierdzi ze do niego ;) ze tak sie ucieszylo ze zobaczylo tate ze az skakalo z radosci) raczkami, nozkami w ogole cale skakalo ;) piekny widok, tylko szkoda ze Pani doctor nie chcialo sie zrobic lepszego zdjecia jak widac wszystkie nozki I raczki, no ale widac jedna raczke I tutaj ;)
usg robione w rownym 10tyg a z usg dzidzia 10tyd3dni ;)
teraz czekamy na list ze szpitala na usg polowkowe I mamy nadzieje ze zrobia jeszcze przed swietami a jak nie to 10 grudnia to bedzie 18 tyd idziemy prywatnie zobaczyc plec :-) tylko ciekawe kiedy list przyjdzie...
22 listipada mamy nastepna wizyte w szpitalu ale nie bedzie usg.

Załączniki

• SAM_2450.jpg
    SAM_2450.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 88
Kiuik Tak strasznie mi przykro;( bardzo ogromnie Ci współczuję. Dużo siły życzę.... [']

A pozostałym dziewczynkom gratuluję przecudnych bobasków i udanych wizyt:)) niesamowite zdjęcia, każde jedno:)

Dziekuje makao :) to juz nasze 3 usg wczesniej mielismy tez w 9 tyg ze wzgledu na bol brzucha I musze przyznac ze przez 10 dni dzieciatko baardzo uroslo az nie moge sie nadziwic jakas roznica ;)

Dziewczyny cudowne zdjęcia, śliczne Maleństwa :)
tak mi przykro, jak dowiaduję się o takich informacjach.. Kiuik... szczęście miesza się ze smutkiem...

reklama
Do góry