reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt;-)Wszystkie dzieci sa kofane;-)

kiuik bardzo mi przykro:-(

Kurcze coraz bardziej większy strach mam za dużo u nas tych strat :(

Straciatella a może u mnie ze zdjęcia cos się da wywnioskować z 9 października;-)jakbys mogła spoglądnąć.
Fajnie zdjęcie 3 d wygląda twojego maleństwa:tak:

reklama
Lotos - piękne zdjęcie, ja też jestem wierząca i też w chwilach zwątpienia modlę się, aby wszystko z maleństwem było w porządku. :tak:

Nanncy - gratuluję udanej wizyty, oby tak dalej, wszystko było w porządku. ;)

Mamaprawnik - nie mogę się doczekać, aż u mnie maluszek będzie tak widoczny, gratuluję też prawdopodobnego poznania płci:-)

doorota - pięknie, gratuluję. ;-)

Pysia - piękny malec, nie mogę się doczekać, aż serduszko usłyszę, z niecierpliwością czekam na następną wizytę. :tak:

Ewelinka - gratuluję.:-D

Straciatella - wykorzystam Cię przy następnym usg. :-)

Kiuk - najszczersze kondolencje, zapalam gwiazdkę
[*]

Marteczka - piękne;-), czekam aż zobaczę, jak moje figluje.:-)

Joanna - gratuluję. ;-)

Dołaączam do wszystkiego co napisala Natuszka:-)

Kiuk brak mi slow;( widocznie tak mialo byc ale czekanie az samo sie cos ruszy czy nie przyprawia mnie o dreszcze;/
[*]

marteczka a to ja myslalam, ze oni po tej pierwszej wizycie w szpitalu od razu dali Ci termin na ta w 20 tyg :p Ja tez jesli nie dostane przed swietami to wybieram sie na poczatku grudnia :)
Czy w szpitalu bedzie to rozne opinie slyszalam wiec dla pewnosci zamowie prywatnie. I ponoc plci tez nie sa sjkorzy do mowienia, ale na prywatnym babka mi powiedziala, ze chetnie mi powiedza :)
To bedzie wieksze usg wiec koszt w granicach 180 euro.. troszké drogo ale cóz.

joanna piekne malenstwo:tak:

co do plci to kiedyś jak pracowałam jako kelnerka moim szefem był libanczyk co wcześniej w Szwecji mieszkal i mowil ze tam raczej nie podaja jaka będzie plec dziecka ze względu na to ze dużo muzułmanów dokonywalo aborcji jak wychodzilo ze ma się dziewczynka urodzić ale nie wiem ile w tym jest prawdy

Kiuik strasznie mi przykro:( Trzymaj się dzielnie kochana.
My też po wizycie nie miałam co prawda usg ale żeby podsłuchać serduszko trzeba było użyć głowicy do usg więc i udało się robaczka podejrzeć:) Usg genetyczne mam 5 listopada. No i wyniki krwi wyszły mi poniżej normy i mam się żywić praktycznie samym mięsem:)

Byłam dzisiaj u lekarza na drugiej wizycie.Dzidziol nadrobił zaległości(ostatnio był tydzien do tylu).Aktualnie 7 t 6 d.Ma 1,5 cm i bije mu serduszko:)Mega szczęście.

reklama
Do góry