reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ja wyniki odbieram w czw, a patrząc na liste badań w innym wątku to nie mam zrobionej ponad połowy i zapewne w I trym juz nie zrobię,bo niby kiedy :crazy: w czw też się dowiem czy od razu gin może mi prenatalne zrobić, czy jego sprzęt się nie nadaje, jak okaże się że nic z tego, będę musiała gdzieś prywatnie się rejestrować

Na prenatalne jeszcze powinnam zdąrzyć,tylko kwestia czy mój gin będzie w stanie je wykonać:-) za to na większość badań które "powinno" się zrobić w I trymestrze się juz nie załapię, mam tylko zrobioną morfo, glukozę i mocz, nie wiem czemu mój gin nie zlecił mi więcej badań, ale wierze że wie co robi:-p

Gratuluję udanych wizyt i poznania płci!! :-)

Ja mam wizytę dzisiaj o 17:30 i już nie moge się doczekać... ;-) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...

Co do bliźniaków - to nie jest tak że jak są dwa pęcherzyki to znaczy że dzieciaczki są dwujajowe a jak jeden pęcherzyk z 2 maluszkami to jednojajowe?? :zawstydzona/y:

reklama
Do góry