reklama
martuska507
Fanka BB :)
Straciatella gratuluję synka!
Natuszka śliczny bąbel
Ja w środę odbiore wyniki badań tarczycy, morfologie, mocz, toxo, różyczkę i mam njapóźniej prenatalne jak narazie
Natuszka śliczny bąbel
Ja w środę odbiore wyniki badań tarczycy, morfologie, mocz, toxo, różyczkę i mam njapóźniej prenatalne jak narazie
Ja wyniki odbieram w czw, a patrząc na liste badań w innym wątku to nie mam zrobionej ponad połowy i zapewne w I trym juz nie zrobię,bo niby kiedy w czw też się dowiem czy od razu gin może mi prenatalne zrobić, czy jego sprzęt się nie nadaje, jak okaże się że nic z tego, będę musiała gdzieś prywatnie się rejestrować
Natuszka21
Struss - prenatalne jest robione między 11 - 14 tygodniem, patrząc na suwaczek raczej się załapiesz.
Powodzenia.
Powodzenia.
Na prenatalne jeszcze powinnam zdąrzyć,tylko kwestia czy mój gin będzie w stanie je wykonać:-) za to na większość badań które "powinno" się zrobić w I trymestrze się juz nie załapię, mam tylko zrobioną morfo, glukozę i mocz, nie wiem czemu mój gin nie zlecił mi więcej badań, ale wierze że wie co robi
Gratuluję udanych wizyt i poznania płci!! :-)
Ja mam wizytę dzisiaj o 17:30 i już nie moge się doczekać... ;-) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...
Co do bliźniaków - to nie jest tak że jak są dwa pęcherzyki to znaczy że dzieciaczki są dwujajowe a jak jeden pęcherzyk z 2 maluszkami to jednojajowe??
Ja mam wizytę dzisiaj o 17:30 i już nie moge się doczekać... ;-) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...
Co do bliźniaków - to nie jest tak że jak są dwa pęcherzyki to znaczy że dzieciaczki są dwujajowe a jak jeden pęcherzyk z 2 maluszkami to jednojajowe??
Straciatella
Joanna - dokładnie tak jest kciuki za udana wizyte!
reklama
ewelinka2106
Straciatella- wielkie gratulację :-) My chcemy córe (bardziej ja niż M) ale znając moje szczęście tez będę mieć 3 chłopów w domu
A robiłaś ten test z sodą?
A robiłaś ten test z sodą?
Podziel się: