reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ja wyniki odbieram w czw, a patrząc na liste badań w innym wątku to nie mam zrobionej ponad połowy i zapewne w I trym juz nie zrobię,bo niby kiedy :crazy: w czw też się dowiem czy od razu gin może mi prenatalne zrobić, czy jego sprzęt się nie nadaje, jak okaże się że nic z tego, będę musiała gdzieś prywatnie się rejestrować

Na prenatalne jeszcze powinnam zdąrzyć,tylko kwestia czy mój gin będzie w stanie je wykonać:-) za to na większość badań które "powinno" się zrobić w I trymestrze się juz nie załapię, mam tylko zrobioną morfo, glukozę i mocz, nie wiem czemu mój gin nie zlecił mi więcej badań, ale wierze że wie co robi:-p

Gratuluję udanych wizyt i poznania płci!! :-)

Ja mam wizytę dzisiaj o 17:30 i już nie moge się doczekać... ;-) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...

Co do bliźniaków - to nie jest tak że jak są dwa pęcherzyki to znaczy że dzieciaczki są dwujajowe a jak jeden pęcherzyk z 2 maluszkami to jednojajowe?? :zawstydzona/y:

reklama
Do góry