reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Ja również byłam wczoraj na wizycie:) Już u własciwego lekarza prowadzącego, założył kartę ciąży, zbadał i podejrzeliśmy maluszka. Ma całe 11 mm i serduszko biło 150/min. Powiedział, że nie ma nic niepokojącego:)

Dziewczyny czekam na kolejne terminy wizyt;)

Ostatnia edycja:
reklama
Gratki martuska!

Jak a Wam zazdroszczę...
Najdłuższe 4 tygodnie w moim życiu.
Za tydzień wizyta, a do tego czasu chyba zwariuję z niepokoju :-(

Gratulacje udanych wizyt :)

szkoła mamy podobne terminy ja 23.10 a potem 13.11;-)

Straciatella nie złe bobo duże :)

Ptysia sliczny bobasek :)

Ostatnia edycja:
Straciatella bardzo się cieszę, że pojechałas do swojej ginki i wcale nie jest tak źle , założą małą " blokladke" i szyjka nie bedzie sie juz niepotrzebnie skracac czy otwierac :-)
Jak to ważna mieć właśnie swojego dobrego ginekologa

Ptysia śliczna dzidzia! :tak:

No i jestem po częściowej wizycie. Częściowa dlatego, że lekarz się spieszył i tylko zbadał a kc i l4 bedzie jutro :)
Kluska nadrobiła zaległości z nawiązką, jest dwa dni do przodu i serducho bije jak dzwon :) reszty dowiem się jutro :)

Załączniki

• DSC_0137.jpg
    DSC_0137.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry