reklama
szkola13 3.25c m to jestes dalej niż suwaczek chyba pokazuje bo to wskazuje gdzies na 10t4d
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że szkola13 pisała kiedyś, że jest dość dużą kobietą, więc sądzę, że i dzidziuś może szybko rosnąć, bo ma łatwy dostęp do potrzebnych mu składników
Straciatella
Fanka BB :)
No i jestem ;-)
Chciałam wam zameldować co ijak...
Byłam wczoraj u mojej ginki, uff jak dobrze że tam pojechałam. Przyjęła mnie w swoim szpitalu w bytomiu, bo w medicoverze to o tej porze niewiele bym zdziałała.
Zbadała mnie, USG, bąbelek już taki duży! Ma prawie 5,8 cm!!! To dlatego mój brzuchol jest tak pokaźny Termin przesunął mi się na 27 kwietnia.
Co do szyjki - faktycznie się skróciła, ale nie tak bardzo. Ginka powiedziała że tak z 4 cm ma i założymy sobie passer (nie wiem czy tak się pisze) w 13 tc.
Do tego czasu L4, odpoczywanko i duphaston 3x1 + jakieś leki rozkurczowe. ;-) Powiedziała, że mam być dobrej myśli.
Chciałam wam zameldować co ijak...
Byłam wczoraj u mojej ginki, uff jak dobrze że tam pojechałam. Przyjęła mnie w swoim szpitalu w bytomiu, bo w medicoverze to o tej porze niewiele bym zdziałała.
Zbadała mnie, USG, bąbelek już taki duży! Ma prawie 5,8 cm!!! To dlatego mój brzuchol jest tak pokaźny Termin przesunął mi się na 27 kwietnia.
Co do szyjki - faktycznie się skróciła, ale nie tak bardzo. Ginka powiedziała że tak z 4 cm ma i założymy sobie passer (nie wiem czy tak się pisze) w 13 tc.
Do tego czasu L4, odpoczywanko i duphaston 3x1 + jakieś leki rozkurczowe. ;-) Powiedziała, że mam być dobrej myśli.
szkola13
Straciatella super że tak to sie skończyło. I faktycznie masz dużego bąbla
A ja faktycznie jestem duża a bąbel nadrobił i dziś jest 10t2d Dzidzia nadrobiła
Ja nie biorę żadnych witamin tylko kwas foliowy
A ja faktycznie jestem duża a bąbel nadrobił i dziś jest 10t2d Dzidzia nadrobiła
Ja nie biorę żadnych witamin tylko kwas foliowy
Straciatella
Dzięki dziewczyny;-)
Wolę być Majówką, nie pozbędziecie się mnie tak łatwo :-)
A passer w 13 tc dopiero, bo zaleca się go od II trymestru.
Do tego czasu nie powinno być źle... chyba
reklama
Szuszunia
Dzięki dziewczyny;-)
będzie dobrze 4cm to bardzo dluuuuuga szyjka
będziesz miała taki "pierścioneczek" na szyjce.
będziesz musiala po zalozeniu być bardziej wyczulona na infekcje i grzybki bo będą mogly się częściej przytrafiać gdyż pessar to jednak ciało obce w organizmie. ale najważniejsze ze pomoze
a wymiar dzidziusia to tylko do pupy. a z nozkami jaki duzy musi być
Podziel się: