reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Straciatella, wszystkie cieszymy się razem z Tobą że jest ok :D jak byłaś w Bytomiu to już mogłaś na kawę do mnie wpaść :p

Moja mama jest z 27 kwietnia więc fajny termin :D

Bylismy dzisiaj na drugiej wizycie - dostalam karte ciazy :)

Dzidzius od glowy do pupki ma 3,5 cm - serce mocno bilo, polkule mozgowe symetryczne, piekny kregoslup, bylo widac rosnacy nosek wiec pani doktor stwierdzila ze zapowiada sie super :)

I nozkami jak fajnie wierzgalo :) az mi lezka poleciala - cud natury :)

Za trzy tygodnie usg prenatalne :)

967d2b24b634048b34157c236cd3a909.jpg

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i ślicznych Maluszków :-D
Olapalo mi gin też powiedziała, że będę miała podawaną immunoglobulinę w ciąży tylko na podstawie wyników Rh... ale nie wiem czy jest płatne.... jednak nastawiam się, że tak... :sorry2:

reklama
Ptysia super dzidzia gratuluję ;-)
Straciatella fajnie że twoja gin cię uspokoiła i wszystko wyjaśniła. A teraz odpoczywaj ;-)
Brandy - super maluch gratuluję ;-)
Szkołą gratuluję wizyty ;-)

Do góry