reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Ja również byłam wczoraj na wizycie:) Już u własciwego lekarza prowadzącego, założył kartę ciąży, zbadał i podejrzeliśmy maluszka. Ma całe 11 mm i serduszko biło 150/min. Powiedział, że nie ma nic niepokojącego:)

Dziewczyny czekam na kolejne terminy wizyt;)

Ostatnia edycja:
reklama
Gratki martuska!

Jak a Wam zazdroszczę...
Najdłuższe 4 tygodnie w moim życiu.
Za tydzień wizyta, a do tego czasu chyba zwariuję z niepokoju :-(

Gratulacje udanych wizyt :)

szkoła mamy podobne terminy ja 23.10 a potem 13.11;-)

Straciatella nie złe bobo duże :)

Ptysia sliczny bobasek :)

Ostatnia edycja:
Straciatella bardzo się cieszę, że pojechałas do swojej ginki i wcale nie jest tak źle , założą małą " blokladke" i szyjka nie bedzie sie juz niepotrzebnie skracac czy otwierac :-)
Jak to ważna mieć właśnie swojego dobrego ginekologa

Ptysia śliczna dzidzia! :tak:

No i jestem po częściowej wizycie. Częściowa dlatego, że lekarz się spieszył i tylko zbadał a kc i l4 bedzie jutro :)
Kluska nadrobiła zaległości z nawiązką, jest dwa dni do przodu i serducho bije jak dzwon :) reszty dowiem się jutro :)

Załączniki

• DSC_0137.jpg
    DSC_0137.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry