reklama
Straciatella
Fanka BB :)
Ptysia - gratuluje
Z reguły tak wychodzi, że wg USG dziecko jest "starsze" niż wg OM
Ja wg USG jestem w 7tc i 2 d
Z reguły tak wychodzi, że wg USG dziecko jest "starsze" niż wg OM
Ja wg USG jestem w 7tc i 2 d
Kurczaczek_k
u mnie przy pierwszej ciąży mała wg. usg za każdym razem była młodsza o około 6-7 dni i tak jej zostało do porodu ;-)
Cześć Wam :-)
Chciałabym Was zapytać bo mam troszeczkę niejasności po dzisiejszej wizycie u ginekologa :-) a więc doktor wyliczył mi dziś, że jestem w 6t i 6d a mój Skarb ma 2,5 cm i tutaj nasuwa się moje pytanie :-) bo taki rozmiar to dzidzi ma dopiero w ok 8 tygodniu ciąży :-) Już nie wiem czy doktor się pomylił czy może to ja źle zrozumiałam :-) dokładne USG będzie dopiero na kolejnej wizycie 25 :-)
Chciałabym Was zapytać bo mam troszeczkę niejasności po dzisiejszej wizycie u ginekologa :-) a więc doktor wyliczył mi dziś, że jestem w 6t i 6d a mój Skarb ma 2,5 cm i tutaj nasuwa się moje pytanie :-) bo taki rozmiar to dzidzi ma dopiero w ok 8 tygodniu ciąży :-) Już nie wiem czy doktor się pomylił czy może to ja źle zrozumiałam :-) dokładne USG będzie dopiero na kolejnej wizycie 25 :-)
reklama
niuniaa
Cześć Wam :-)
hej ja dzis jestem tez po wizycie moja dzidzia ma 9mm i jestem w 6tygodniu i 6 dniiu ciazy wiec nie wiem ale duza ta Twoja dzidzia :d na kiedy termin?
Podziel się: