reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Rurka - ciężko napisać cokolwiek, co mogłoby Cię pocieszyć. Myślami jestem z Tobą w tej chwili i wysyłam Ci trochę wzmacniających fluidów.

Rurka, sama wiem jak się czujesz, gdy coś dolega Twojemu Dziecku.. Trzymaj się Kochana.., oby jednak się lekarze pomylili, bo też takie rzeczy sie zdarzają :-(
Aaaa, gratuluje poznania płci i połówkowych :)

Jaranti - piękna Lilianka

Sylwuskavol - Gratuluję maluszka.

Rurka - trzymam kciuki za malutką, ogromnie mi przykro. Głęboko wierzę, że będzie dobrze. Mocno Tuulę. :*

Jaranti jaka piękność :-) jaki śliczny malutki noseczek mmmm :) a 9 kg to nie tak dużo kochana :* odpoczywaj piękna i oby ominął Cię ten szpital...

Szuszunia piękne zdjęcie :)

brownagula dobrze że udana wizyta :)

Bąbelek a jeszcze niedawno mówiłam że pewnie 2 córa będzie bo tak zasłania a tutaj siurkas :) jeszcze raz gratki wielkie :-) przełamałaś wreszcie nić tych dziewczynek :)

sylwuskavol. gratulacje i witamy kolejnego siuraczka :)

rurka no tak my się tutaj cieszymy a z boku odchodzi dramat...gorąco Ci współczuje kochana, uszy do góry i trzymam mocno kciuki by jednak pojawiła się malutka iskierka do lepszości :-( Daj znać jak już coś będziesz wiedziała

Natuszka, diabliczka dziękuję :zawstydzona/y:;-)
Jak każda mama myślę, że moja Lilianka będzie najpiękniejsza na świecie :-) Imię też zobowiązuję :-D
A wyleguję się teraz by wszystko było dobrze. Ale tak sobie myślę, że moje łożysko się jeszcze przesunie. Cały czas pozytywnie :-D

reklama
Do góry