reklama
Gratuluję wszystkim wizyt u ślicznych buziek na usg
My byliśmy wczoraj na wizycie, mały waży 665 gram,płeć bez zmian, termin porodu według USG się przesunął na 8 maja
Teraz tak was czytam wszystkie macie już 700-coś gramów, a o kilka dni dzieciaki młodsze ode mnie
Widać moje małe rośnie powoli, i odziedziczyło geny po rodzicach i grubiutkie nie będzie...:-)
Lekarz mówi że wszystko w porządku, na następnej wizycie nic robić nie będziemy bo nic się nie dzieje
Aha i mały jest ułożony podłużnie główkowo, łożysko na przedniej ścianie, bez cech oddzielania i bez ryzyka przodowania.
Kochana ja mam termin na 7 maja a mały waży 650 gram więc nasze maluszki poprostu drobne są, ale kto wie czy się nie rozpędzą :-)
szkola13
Fanka BB :)
Moja mała w 23t6d ważyła 630g i też myślałam że dużo ale teraz mam wrażenie że w sam raz Tak że spokojnie bo dzidzie już rosną własnym tempem
sylwuskavol
Ja dziś po usg. Na szczęście wszystko w jak najlepszym porządku. Mały fika, no i okazało się że będzie chłopcem. Super wiadomość dla mnie do córcia już jest. Na 21t2d waży 420g.
W środę byłam na normalnej wizycie i też wszystko dobrze. Po listopoadowym szpitalu na razie jest super i niech tak zostanie.
Kolejna wizyta 12,02 a usg pewnie za 2 miesiące.
W środę byłam na normalnej wizycie i też wszystko dobrze. Po listopoadowym szpitalu na razie jest super i niech tak zostanie.
Kolejna wizyta 12,02 a usg pewnie za 2 miesiące.
mi_lva
jej jakie piękne dzieciaczki i jakie wyraźne zdjęcia piękne gratulacje wielkie:-)
a ja nie wiem ile moja waży nic mi nie powiedział:-( mam nadzieję że na połówkowych się dowiem
a ja nie wiem ile moja waży nic mi nie powiedział:-( mam nadzieję że na połówkowych się dowiem
rurka
witajcie, jestem po połówkowym (tydzień temu w poniedziałek) na którym okazało się, że moja malutka ma poważną wadę mózgu... nie wiemy czy przeżyje... jestem po konsultacjach w Wawie u Roszkowskiego... w środę punkcja, pobranie krwi pępowinowej i oczekiwanie... szok jak wszystko może się zmienić w ułamku chwili... trzymajcie kciuki za moje maleństwo
mi_lva
rurka bardzo mi przykro trzymam za was kciuki
reklama
Podziel się: