reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Gratuluję wszystkim wizyt u ślicznych buziek na usg :D
My byliśmy wczoraj na wizycie, mały waży 665 gram,płeć bez zmian, termin porodu według USG się przesunął na 8 maja :)
Teraz tak was czytam wszystkie macie już 700-coś gramów, a o kilka dni dzieciaki młodsze ode mnie :confused:
Widać moje małe rośnie powoli, i odziedziczyło geny po rodzicach i grubiutkie nie będzie...:-)
Lekarz mówi że wszystko w porządku, na następnej wizycie nic robić nie będziemy bo nic się nie dzieje :tak:
Aha i mały jest ułożony podłużnie główkowo, łożysko na przedniej ścianie, bez cech oddzielania i bez ryzyka przodowania.

Kochana ja mam termin na 7 maja a mały waży 650 gram więc nasze maluszki poprostu drobne są, ale kto wie czy się nie rozpędzą :-)

Ja dziś po usg. Na szczęście wszystko w jak najlepszym porządku. Mały fika, no i okazało się że będzie chłopcem. Super wiadomość dla mnie do córcia już jest. Na 21t2d waży 420g.
W środę byłam na normalnej wizycie i też wszystko dobrze. Po listopoadowym szpitalu na razie jest super i niech tak zostanie.
Kolejna wizyta 12,02 a usg pewnie za 2 miesiące.

jej jakie piękne dzieciaczki i jakie wyraźne zdjęcia piękne:-D gratulacje wielkie:tak::-)
a ja nie wiem ile moja waży nic mi nie powiedział:-( mam nadzieję że na połówkowych się dowiem

witajcie, jestem po połówkowym (tydzień temu w poniedziałek) na którym okazało się, że moja malutka ma poważną wadę mózgu... nie wiemy czy przeżyje... jestem po konsultacjach w Wawie u Roszkowskiego... w środę punkcja, pobranie krwi pępowinowej i oczekiwanie... szok jak wszystko może się zmienić w ułamku chwili... trzymajcie kciuki za moje maleństwo

reklama
Do góry