Szkola, Twoja szyjka ma ladna dlugosc. Aby sie nie skracala nic nie dzwigaj, nie podnos i duzo wypoczywaj. U mnie rowniez stres zle podzialal na szyjke. Jakby co zalozylam wątek w tym temacie to mozesz tam zagladac bo w kupie razniej
reklama
gwiazdeczka88
Fanka BB :)
Bajka jesczze raz gratuluje
Monika super sprawa, ze poszlas na takie dokladne USG :-) dobrze, ze wszystko w porzadku I czekam na zdjecia
Monika super sprawa, ze poszlas na takie dokladne USG :-) dobrze, ze wszystko w porzadku I czekam na zdjecia
diabliczka00
MonikaZgierz ooo to fajnie jak miałaś takiego kompetentnego lekarza :-) przynajmniej wszystko wiesz ...ile taka wizytka Cię kosztowała ? Gratulacje sisiorka jednak one górą a zdjęcie możesz zrobić aparatem zwykłym i wrzucić :-)
MonikaZgierz
Początkująca(y)
MonikaZgierz ooo to fajnie jak miałaś takiego kompetentnego lekarza :-) przynajmniej wszystko wiesz ...ile taka wizytka Cię kosztowała ? Gratulacje sisiorka jednak one górą a zdjęcie możesz zrobić aparatem zwykłym i wrzucić :-)
No mój aparat to taki antyk, ale może coś się uda Wam dojrzeć. Za wizytę płaciłam 190zł., ale mam pozdrowić moją gin prowadzącą, bo to ona dała mi numer do niego.
Poniżej profil, płeć i dla spostrzegawczych soczewka oczna.
Załączniki
diabliczka00
woooow jak pięknie widać :-):-):-):-):-)
piękny profil główki jajeczka i pisiorek jest nooo i gałka oczna też
Super masz te zdjęcie na prawdę :-)
piękny profil główki jajeczka i pisiorek jest nooo i gałka oczna też
Super masz te zdjęcie na prawdę :-)
Monika- śliczny sisior! :-)
Ja dziś też miałam wizytę, mój Bobik waży 650 gram i ma się dobrze. Dostałam skierowanko do szkoły rodzenia i właśnie byłam się zapisać, w poniedziałek pierwszy wykład :-)
Kolejna wizyta 6 luty
Ja dziś też miałam wizytę, mój Bobik waży 650 gram i ma się dobrze. Dostałam skierowanko do szkoły rodzenia i właśnie byłam się zapisać, w poniedziałek pierwszy wykład :-)
Kolejna wizyta 6 luty
Julian dzisiaj ważył ok.561 g ;-) sisiora, a przepraszam - klejnoty - widzieliśmy kilka razy ;-) machał i machał na każdą stronę ;-) serducho biło, słyszeliśmy pięknie narządy sprawdzone kości pomierzone ;-)
wszystkie wymiary prawidłowe i wskazują termin porodu ten sam co z om ;-) Mrówek był dokładnie taki sam ;-) i urodził się zgodnie z om czyżby Julian poszedł śladami starszego brata? ;-)
i kilka fotek (fotek fotek ;-) )
pierwsza wskazuje na sisiora druga ukazuje twarzora ;-) a trzecia stopencje przy twarzencji Ślubny śmieje się, że już młody zaczyna obgryzać paznokcie u stóp generalnie Juliano na początku badania był w położeniu główkowym ;-) pod koniec poprzecznym i szalał, szalał ;-) zgięty, nogi skrzyżowane, łapkami smyrał się po stópkach cudny!
wszystkie wymiary prawidłowe i wskazują termin porodu ten sam co z om ;-) Mrówek był dokładnie taki sam ;-) i urodził się zgodnie z om czyżby Julian poszedł śladami starszego brata? ;-)
i kilka fotek (fotek fotek ;-) )
pierwsza wskazuje na sisiora druga ukazuje twarzora ;-) a trzecia stopencje przy twarzencji Ślubny śmieje się, że już młody zaczyna obgryzać paznokcie u stóp generalnie Juliano na początku badania był w położeniu główkowym ;-) pod koniec poprzecznym i szalał, szalał ;-) zgięty, nogi skrzyżowane, łapkami smyrał się po stópkach cudny!
Załączniki
Jaranti
MonikaZgierz tak patrzę i widzę super przystojniaka ... :-) będą szaleć laski
Aśku nosek małego po Tobie czy po tatusiu?
Aśku nosek małego po Tobie czy po tatusiu?
reklama
Podziel się: