reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Szkola, Twoja szyjka ma ladna dlugosc. Aby sie nie skracala nic nie dzwigaj, nie podnos i duzo wypoczywaj. U mnie rowniez stres zle podzialal na szyjke. Jakby co zalozylam wątek w tym temacie to mozesz tam zagladac bo w kupie razniej :)

reklama
MonikaZgierz ooo to fajnie jak miałaś takiego kompetentnego lekarza :-) przynajmniej wszystko wiesz ...ile taka wizytka Cię kosztowała ? Gratulacje sisiorka :) jednak one górą :) a zdjęcie możesz zrobić aparatem zwykłym i wrzucić :-)

MonikaZgierz ooo to fajnie jak miałaś takiego kompetentnego lekarza :-) przynajmniej wszystko wiesz ...ile taka wizytka Cię kosztowała ? Gratulacje sisiorka :) jednak one górą :) a zdjęcie możesz zrobić aparatem zwykłym i wrzucić :-)

No mój aparat to taki antyk, ale może coś się uda Wam dojrzeć. Za wizytę płaciłam 190zł., ale mam pozdrowić moją gin prowadzącą, bo to ona dała mi numer do niego.
Poniżej profil, płeć i dla spostrzegawczych soczewka oczna.

Załączniki

• profil.jpg
    profil.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 84
  • płeć.jpg
    płeć.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 93
  • oko.jpg
    oko.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 75
Monika- śliczny sisior! :-)

Ja dziś też miałam wizytę, mój Bobik waży 650 gram i ma się dobrze. Dostałam skierowanko do szkoły rodzenia i właśnie byłam się zapisać, w poniedziałek pierwszy wykład :-)

Kolejna wizyta 6 luty

Julian dzisiaj ważył ok.561 g ;-) sisiora, a przepraszam - klejnoty - widzieliśmy kilka razy ;-) machał i machał na każdą stronę ;-) serducho biło, słyszeliśmy pięknie :tak: narządy sprawdzone :-D kości pomierzone ;-)
wszystkie wymiary prawidłowe i wskazują termin porodu ten sam co z om ;-) Mrówek był dokładnie taki sam ;-) i urodził się zgodnie z om :-D czyżby Julian poszedł śladami starszego brata? ;-)

i kilka fotek (fotek fotek ;-) )
01.jpg02.jpg03.jpg

pierwsza wskazuje na sisiora :tak: druga ukazuje twarzora ;-) a trzecia stopencje przy twarzencji :-D Ślubny śmieje się, że już młody zaczyna obgryzać paznokcie u stóp :-D generalnie Juliano na początku badania był w położeniu główkowym ;-) pod koniec poprzecznym :-D i szalał, szalał ;-) zgięty, nogi skrzyżowane, łapkami smyrał się po stópkach :-D cudny!

Załączniki

• 01.jpg
    01.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 70
  • 02.jpg
    02.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 67
  • 03.jpg
    03.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
mam nadzieję, że nie po listonoszu ;-)
raczej po tatusiu ;-) jakiś kolos wyszedł na zdjęciach ;-)

Do góry