reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Pysia bidulko bardzo mocno tulę! Tak jak napisała Makao - niezależnie od wszystkiego NIKT nie ma prawa powiedzieć Ci takich słów!!
Oszczędzaj się i nie myśl o niczym tylko o swoim kochanym zdrowym dzidziusiu, którego nosisz pod sercem!

Brownagula- super , że wszystko w porządku, dzidzia śliczna:) Płeć znana?

reklama
Zobacz załącznik 594034a to moja kruszynka fajnie mu widać paluszki u rąk miał złożone rączki;-) gratuluję udanych wizyt wszystkim:-) ja tak liczyłam na dziewczynkę ale jak teraz pomyślę że tyle facetów w domu to muszą mamusie na rękach nosić za to:-D
o jaa... ale piękny bobas :) ee tam, nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka ;) będziemy kochać tak samo :D

mi_Iva śliczny dzieciaczek :)

Ja pykłam fotke telefonem więc wyszła jak wyszła, ale jak obiecałam to wrzucam ;-)

Zobacz załącznik 594035
cudowne maleństwo :) gratuluję :)

I oto najnowsze zdjęcie z darmowego usg :))
Niestety nie wiemy jakiej płci, ale najważniejsze że żołądek jest, serduszko bije, kręgosłup jest i wszystko jest :DZobacz załącznik 594093
śliczny dzidziuś :) no ale miałam okazję podziwiać już dzisiaj :D :D

Ja wczoraj miałam bardzo niefajny dzień, który skończył się na pogotowiu :-( Rano przeżyłam ogromną kłótnię z moim bratem, podczas której padły bardzo bolesne dla mnie słowa, np, że nie urodzę tego dziecka, bo nie zasługuję na to aby być matką :sad:
no wybacz, ale to już przegięcie... jak brat może coś takiego powiedzieć??? postaraj się już o tym nie myśleć, tak jak makao napisała - będziesz cudowną matką :* i nikt nie ma prawa takich rzeczy mówić...

ja dzisiaj razem z brownagula byłam na tym darmowym usg 3d/4d :) no i też wszystko ok :) tzn coś tam mówił o komorach serca, ale że za krótkie badanie żeby coś stwierdzić. Jest pęcherz moczowy, żołądek, no wszystko :) no i jak pytałam co ma między nogami to powiedział "jeszcze za wcześnie, ale ja chłopca nie widzę" ;) czyli już trzeci lekarz który twierdzi że dziewczynka więc inaczej być nie może :D

Bąbelku niestety nie wiemy jakiej dzidzia płci, bo dzisiaj na badaniu 4d siedziało sobie po turecku :D I ani się śniło pokazać co tam miedzy nóżkami :D A lekarz stwierdził że jeszcze może być i tak za wcześnie...Ale najważniejsze że wszystko jest na swoim miejscu i tyle paluszków u kończyn ile trzeba :-)
Ale... w czwartek wizyta,mam nadzieję że będzie usg, dowiem się ile już ma cm, bo wczoraj tylko lekarz powiedział że główka ma 3,5cm, i że uda się jakoś w miarę szybko umówić na prenatalne więc może się dowiem :D Bo ciekawość mnie też zżera ;-)
Pysiu bardzo musiałaś się bidulko zdenerwować... jak można takie coś powiedzieć! :wściekła/y: Nie myśl o tym, bo tylko się nie potrzebne denerwujesz... Zdrówka i siły dla Ciebie i dzidzi :))

aeshette a gdzie foto ?? :D To za dwa tygodnie do silesii ??

aeshette a gdzie foto ?? :D To za dwa tygodnie do silesii ??
już wstawiam :) no silesia obowiązkowo ;)

a to córcia w 2d i 3d z wczoraj :p ;)
DSC_0432.jpgDSC_0431.jpg

Załączniki

• DSC_0432.jpg
    DSC_0432.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 112
  • DSC_0431.jpg
    DSC_0431.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry