reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Pysia bidulko bardzo mocno tulę! Tak jak napisała Makao - niezależnie od wszystkiego NIKT nie ma prawa powiedzieć Ci takich słów!!
Oszczędzaj się i nie myśl o niczym tylko o swoim kochanym zdrowym dzidziusiu, którego nosisz pod sercem!

Brownagula- super , że wszystko w porządku, dzidzia śliczna:) Płeć znana?

reklama
Zobacz załącznik 594034a to moja kruszynka fajnie mu widać paluszki u rąk miał złożone rączki;-) gratuluję udanych wizyt wszystkim:-) ja tak liczyłam na dziewczynkę ale jak teraz pomyślę że tyle facetów w domu to muszą mamusie na rękach nosić za to:-D
o jaa... ale piękny bobas :) ee tam, nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka ;) będziemy kochać tak samo :D

mi_Iva śliczny dzieciaczek :)

Ja pykłam fotke telefonem więc wyszła jak wyszła, ale jak obiecałam to wrzucam ;-)

Zobacz załącznik 594035
cudowne maleństwo :) gratuluję :)

I oto najnowsze zdjęcie z darmowego usg :))
Niestety nie wiemy jakiej płci, ale najważniejsze że żołądek jest, serduszko bije, kręgosłup jest i wszystko jest :DZobacz załącznik 594093
śliczny dzidziuś :) no ale miałam okazję podziwiać już dzisiaj :D :D

Ja wczoraj miałam bardzo niefajny dzień, który skończył się na pogotowiu :-( Rano przeżyłam ogromną kłótnię z moim bratem, podczas której padły bardzo bolesne dla mnie słowa, np, że nie urodzę tego dziecka, bo nie zasługuję na to aby być matką :sad:
no wybacz, ale to już przegięcie... jak brat może coś takiego powiedzieć??? postaraj się już o tym nie myśleć, tak jak makao napisała - będziesz cudowną matką :* i nikt nie ma prawa takich rzeczy mówić...

ja dzisiaj razem z brownagula byłam na tym darmowym usg 3d/4d :) no i też wszystko ok :) tzn coś tam mówił o komorach serca, ale że za krótkie badanie żeby coś stwierdzić. Jest pęcherz moczowy, żołądek, no wszystko :) no i jak pytałam co ma między nogami to powiedział "jeszcze za wcześnie, ale ja chłopca nie widzę" ;) czyli już trzeci lekarz który twierdzi że dziewczynka więc inaczej być nie może :D

Bąbelku niestety nie wiemy jakiej dzidzia płci, bo dzisiaj na badaniu 4d siedziało sobie po turecku :D I ani się śniło pokazać co tam miedzy nóżkami :D A lekarz stwierdził że jeszcze może być i tak za wcześnie...Ale najważniejsze że wszystko jest na swoim miejscu i tyle paluszków u kończyn ile trzeba :-)
Ale... w czwartek wizyta,mam nadzieję że będzie usg, dowiem się ile już ma cm, bo wczoraj tylko lekarz powiedział że główka ma 3,5cm, i że uda się jakoś w miarę szybko umówić na prenatalne więc może się dowiem :D Bo ciekawość mnie też zżera ;-)
Pysiu bardzo musiałaś się bidulko zdenerwować... jak można takie coś powiedzieć! :wściekła/y: Nie myśl o tym, bo tylko się nie potrzebne denerwujesz... Zdrówka i siły dla Ciebie i dzidzi :))

aeshette a gdzie foto ?? :D To za dwa tygodnie do silesii ??

aeshette a gdzie foto ?? :D To za dwa tygodnie do silesii ??
już wstawiam :) no silesia obowiązkowo ;)

a to córcia w 2d i 3d z wczoraj :p ;)
DSC_0432.jpgDSC_0431.jpg

Załączniki

• DSC_0432.jpg
    DSC_0432.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 118
  • DSC_0431.jpg
    DSC_0431.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Do góry