reklama
Magda190487
Fanka BB :)
Urosept jest lekiem ziołowym dużo kobiet w ciąży go zażywa.
Dzieki. Ja niestety nie jestem zorientowana w temacie, bo do tej pory nie mialam takich problemow. Zla tylko jestem na swoja p. Doktor, ktora uwazala, ze mam dobre wyniki, to nie musze robic badan, a ja zrobilam je na wlasna reke dla swietego spokoju i suprajs.
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Ja na pęcherz zażywałam Urosept, bo za kazdym razem cos, ost przepisal mi jeszcze jedna saszetke do wypicia ale nie pamietam jak sie to cos nazywalo... Teraz we wtorek ide sprawdzic czy jeszcze cos tam mam, a w czwartek wizyta i zobacze na usg moje Dziecie ;-)
mi_lva
gratuluje wizyt i dobrych wyników badań:-)
szkola13
Gratulacje z udanych wizyt. Ja mialam ok wyniki ale pewnie jak pojde we wtorek to mi przepisze moczi morfologie:-)
Moja kuzynka miala tydzien temu liczne bakterie dostala skierowanie na posi i wyszlo ze ma coli. ale dostala urosept. I jak narazie jest ok. Ona jest w 12 t. Wiec na tym samym etapie.
Moja kuzynka miala tydzien temu liczne bakterie dostala skierowanie na posi i wyszlo ze ma coli. ale dostala urosept. I jak narazie jest ok. Ona jest w 12 t. Wiec na tym samym etapie.
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Ja mialam tez szczawiany wapnia, ale lekarz nie kazal sie tym martwic, bo one wystepuja wtedy, kiedy na ogrodkach duzo swiezych warzyw, a przeciez lato minely to bylo swieze jedzonko ;-)
reklama
Podziel się: