reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Pat - gratuluję udanej wizyty :-) ciekawe czy jak maleństwo się
się urodzi, też będzie tak grzecznie spało ;-)

Ptysia - gratuluję pięknego maleństwa :tak: a zdjęcie wcale nie takie
złe. ;-)

szkola13 - gratuluję udanej wizyty :-)

reklama
Ja już po wizycie :-)
Było mierzone tętno płodu, serduszko bije 171 razy na minutę.
Dziś było przez brzuch.
Jak usłyszałam,to szybkie bicie, maleńkiego serduszka to aż mi łzy napłynęły do oczu!
A jak się wierciło moje pierworodne to masakra! rękami machało, nogami wierzgało i kopało, jakby na usg było słychać myśli dziecka to pewnie by było "co to jest? weźcie to ze mnie ja chcę spać a wy mnie tu wałkujecie! ":-D

Ale wyniki mam w porządku, według wagi u gina przytyłam 3,5kg :szok:,ale dziś się ważyłam w pełnym ubraniu a ostatnio w samej bieliźnie więc może dlatego...Poza tym jakoś nie mam zaufania do tych elektronicznych...
i kolejny lekarz który się dziwi że mam niskie ciśnienie... dziś było "aż"100/65...
U mnie norma ...i dobrze mi z tym :D

A oto foto:
Jedno niewyraźne troszkę ale ważne że jest, drugie mniejsze powiększone ale ważne że nie rozmazane

2013-10-25 18.18.23-1.jpg

2013-10-25 18.59.41-1-1.jpg

A następna wizyta 7 listopada :D

Załączniki

• 2013-10-25 18.18.23-1.jpg
    2013-10-25 18.18.23-1.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 66
  • 2013-10-25 18.59.41-1-1.jpg
    2013-10-25 18.59.41-1-1.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Ja też uwielbiam fotki z usg :-) Mogłabym je oglądać i oglądać, nawet w googlu szukam z kolejnych tygodni ciąży bo ciągle mi mało :zawstydzona/y:

Gratuluję udanych wizyt!! :-)

Ewstra, to byle do wizyty!! Powodzenia!!

reklama
Gratuluje udanych wizyt :) ja dzisiaj rowniez bylam na usg i sie okazalo, ze moj maluszek jest o tydzien starszy, niz wynikalo. To mozliwe, ze az o tydzien? Ma ponad 5 cm, szok ! Gin mi polecila przesunac prenatalne na wczesniej,a mialam miec 7 listopada dopiero...

Do góry