reklama
Widze ze wszystkie udane - piekne dzidziusie zdjecia macie super - ja tym razem mam jakies beznadziejne
No ale u mnie wizyta tez udana wszystkie pomiary, przeplywy jak najbardziej ok, przeziernosci karkowa 1.3mm wiec w normie
wg usg dzidziol wiekszy niz wg OM i termin sie przesunal na 1.05 - ale to wiadomo ruchome bedzie
Pani doktor powiedziala ze na tym etapie nie lubi mowic o plci ale wydaje jej sie ze dziewczynka (oby!!!) ale na 100% potwierdzi za miesiac 19.11
ale moze Straciatella cos wypatrzy
No ale u mnie wizyta tez udana wszystkie pomiary, przeplywy jak najbardziej ok, przeziernosci karkowa 1.3mm wiec w normie
wg usg dzidziol wiekszy niz wg OM i termin sie przesunal na 1.05 - ale to wiadomo ruchome bedzie
Pani doktor powiedziala ze na tym etapie nie lubi mowic o plci ale wydaje jej sie ze dziewczynka (oby!!!) ale na 100% potwierdzi za miesiac 19.11
ale moze Straciatella cos wypatrzy
Załączniki
pat, Ptysia, piękne zdjęcia gratuluję ;* ja to chciałam dojrzeć u was płeć, ale jednak takim ekspertem jak Straciatella nie jestem
wy też już odliczacie czas do kolejnej wizyty? bo ja jak wychodzę z wizyty to już chcę iść na kolejną zobaczyć dzidziola
wy też już odliczacie czas do kolejnej wizyty? bo ja jak wychodzę z wizyty to już chcę iść na kolejną zobaczyć dzidziola
to wspaniale że nie jestem sama myślałam że tylko ja tak ogłupiałamKolejna mam 20.11 i już szukam zajęcia, żeby nie odliczAc tak tego miesiąca wczoraj nawet nie poczułam czasu, a leżałam pod usg chyba z 30 min
reklama
Pat&mom, Ptysia cudne Dzieciaczki!!
Straciatella a Ty co tam u mnie prorokujesz??
mi gin powiedziała, że nie będzie już konkretnie zmieniać terminu porodu,bo to się może zmieniać na każdej wizycie i jest niemiarodajne.. po prostu trzeba być przygotowanym na koniec kwietnia/początek maja :-)
Straciatella a Ty co tam u mnie prorokujesz??
mi gin powiedziała, że nie będzie już konkretnie zmieniać terminu porodu,bo to się może zmieniać na każdej wizycie i jest niemiarodajne.. po prostu trzeba być przygotowanym na koniec kwietnia/początek maja :-)
Podziel się: