reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Widze ze wszystkie udane - piekne dzidziusie :) zdjecia macie super - ja tym razem mam jakies beznadziejne :)

No ale u mnie wizyta tez udana :) wszystkie pomiary, przeplywy jak najbardziej ok, przeziernosci karkowa 1.3mm wiec w normie :)

wg usg dzidziol wiekszy niz wg OM i termin sie przesunal na 1.05 - ale to wiadomo ruchome bedzie :)

Pani doktor powiedziala ze na tym etapie nie lubi mowic o plci ale wydaje jej sie ze dziewczynka (oby!!!) ale na 100% potwierdzi za miesiac 19.11 :)

ale moze Straciatella cos wypatrzy :happy:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 94
pat, Ptysia, piękne zdjęcia :) gratuluję ;* ja to chciałam dojrzeć u was płeć, ale jednak takim ekspertem jak Straciatella nie jestem :p
wy też już odliczacie czas do kolejnej wizyty? :D bo ja jak wychodzę z wizyty to już chcę iść na kolejną zobaczyć dzidziola :laugh2:

Kolejna mam 20.11 i już szukam zajęcia, żeby nie odliczAc tak tego miesiąca ;) wczoraj nawet nie poczułam czasu, a leżałam pod usg chyba z 30 min :o

Gratulacje udanych wizyt kązdy dzidziuś jest słodki;-)

Straciatella to co musi być widać dokładnie, żeby poznać co tam się może kryć bo już na kolejnym zdjęciu nie widać nic:-(

reklama
Pat&mom, Ptysia cudne Dzieciaczki!! :)
Straciatella a Ty co tam u mnie prorokujesz?? :-D
mi gin powiedziała, że nie będzie już konkretnie zmieniać terminu porodu,bo to się może zmieniać na każdej wizycie i jest niemiarodajne.. po prostu trzeba być przygotowanym na koniec kwietnia/początek maja :-)

Do góry