reklama
Kurczaczek_k
Fanka BB :)
Martnia, Pat&mom, Perelka, Ptysia - gratuluję wizyt i super zdjęcia dzieciaczków.
Ja dzisiaj też miałam wizytę, ale zwykłą u gina, zbadał, dał skierowanie na mnóstwo badań i tyle ;-).
A przy badaniu zobaczył mojego bliznowca na bliźnie po cc i powiedział, że to się wytnie i naprawi (czyli kolejne też cc).
W poniedziałek usg ;-)
Trzymam kciuki za resztę wizyt dzisiaj
Ja dzisiaj też miałam wizytę, ale zwykłą u gina, zbadał, dał skierowanie na mnóstwo badań i tyle ;-).
A przy badaniu zobaczył mojego bliznowca na bliźnie po cc i powiedział, że to się wytnie i naprawi (czyli kolejne też cc).
W poniedziałek usg ;-)
Trzymam kciuki za resztę wizyt dzisiaj
zosiasamosia
Pat&mom, Ptysia super zdjęcia! Już pisałam, że te w 3D robią na mnie duże wrażenie Wasze dzidzie takie już duże!
Ja też już nie mogę się doczekać kolejnego podejrzenia bobaska, wtedy to już chyba bardziej odetchnę i będę taka pewniejsza. Podpowiedzcie mi proszę co mam robić. Na wizytę idę 21.11, ale jak już pisałam niestety w gabinecie w przychodni nie ma usg, tylko ona na zwykłej wizycie wypisuje skierowanie i dopiero. Jak byłam wczoraj to nie dostałam skierowania, ani nawet nie zapytałam o kolejne usg (z emocji chyba). A to już będzie wg OM 13 tydzień i wtedy powinnam mieć to usg prenatalne. Chciałam umówić się na wizytę prywatnie, żeby na dobrym sprzęcie wszystko zobaczyć i poczuć się szczerze mówiąc taką dopieszczoną. Myślałam, żeby na 19.11 się umówić, a jej tylko zanieść wydruk z opisem, co myślicie?
Ja też już nie mogę się doczekać kolejnego podejrzenia bobaska, wtedy to już chyba bardziej odetchnę i będę taka pewniejsza. Podpowiedzcie mi proszę co mam robić. Na wizytę idę 21.11, ale jak już pisałam niestety w gabinecie w przychodni nie ma usg, tylko ona na zwykłej wizycie wypisuje skierowanie i dopiero. Jak byłam wczoraj to nie dostałam skierowania, ani nawet nie zapytałam o kolejne usg (z emocji chyba). A to już będzie wg OM 13 tydzień i wtedy powinnam mieć to usg prenatalne. Chciałam umówić się na wizytę prywatnie, żeby na dobrym sprzęcie wszystko zobaczyć i poczuć się szczerze mówiąc taką dopieszczoną. Myślałam, żeby na 19.11 się umówić, a jej tylko zanieść wydruk z opisem, co myślicie?
zosiasamosia ja na Twoim miejscu poszłabym prywatnie, lepszy sprzęt, wszytsko pomierzą a Twojemu gin dasz opis. Ja też prenatalne będę robić prywatnie, nawet mój gin mi polecił by tak zrobić bo przynajmniej na fachowym sprzęcie pracują, a jemu dam tylko wyniki z prenatalnego i pewnie on sam mi jeszcze na swoim "biednym" sprzęcie zrobi zwykłe, kontrolne USG:-)
Poszukaj dobrej kliniki i się zapisuj
Poszukaj dobrej kliniki i się zapisuj
szkola13
To jestem po badaniach. Nasze dziecko jest mega uparte i sie nie chciało ustawić do pomiarów ale przy trzecim USG udało sie pomierzyć to co trzeba na pewno nie lubi Dopplera bo jak włączała to uciekał Ale ile musiałyśmy sie nasilić żeby mogła sprawdzić to masakra. Najważniejsze że w porządku. Ma 6 cm. Prawdopodobieństwo zespołu downa jest 1:2670 więc Pappa nie robię. Za te trzy z rzędu USG zapłaciłam 100 zł więc super. Bo na prawdę dużo musiała sie namęczyć żeby zrobić wszystkie pomiary i przepływy. Następna wizyta 12.11
applecrumble
ale piękne zdjęcia dziewczyny:-) ja już się nie mogę doczekać mojej wizyty. Śliczne te nasze majowe bobaski.
Martuska507, mnie też możesz dopisać do listyprenatalne mam we wtorek 29 X o 14.20.
Martuska507, mnie też możesz dopisać do listyprenatalne mam we wtorek 29 X o 14.20.
szkola13
Mam chyba z 6 zdjec ale to jutro wstawie bo dzisiaj juz nie mam silly.
reklama
Ewstra
Gratuluje udanych wizyt,ja bylam u poloznej w zeszłym tyg ciśnienie znowu wysokie:-( mam nadzieje ze nie bede przechodzic tego go poprzednio pobrala krew w tym dwie probki extra tarczyca i cukier bo z twgo powodu latam do pl i sie lecze tu gp mam mnie w nosie wczoraj zadzwonila ze wyniki zle i czeartek mam wizyte w szpitalu i sporkanie z diabetologiem a usg prenatalne 7/11 troche musze czekać
Podziel się: