reklama
Martuszka, nic się nie martw paciorkowcem. Ja miałam z Jocha. Dostałam antybiotyk min 2h przed porodem. Potem zostawią was na obserwacji ( w PL itak się zostaje w szpitalu) i będzie wszystko ok.
Ja teraz też będę miała antybiotyk pomimo, że podobno tego syfstwa nie mam.
Ewelinka kciuki oczywiście są.
Madzia, dl Ciebei też.
Gratulacje dla dziewczyn, ktore przekroczyły magiczny 38 tydzień. a teraz na porodówkę proszę bo chcemy zdjęcia oglądać!!!
Ja teraz też będę miała antybiotyk pomimo, że podobno tego syfstwa nie mam.
Ewelinka kciuki oczywiście są.
Madzia, dl Ciebei też.
Gratulacje dla dziewczyn, ktore przekroczyły magiczny 38 tydzień. a teraz na porodówkę proszę bo chcemy zdjęcia oglądać!!!
ewelinka12
Fanka BB :)
ja juz po, mala wazy 3398
lucalew
czekam na wizyte, trzymajcie kciuki
Trzymamy trzymamy &&&&
lucalew
Lidia no i super. Ja też nie mam zdjęcia małego :-(
beata88
Hej ja mam dola i ciągle mi się ryczec chce...
No nic napiszę tylko że mała przypatra to szyjki rozwarcie bylo na 1,5cm. Lekarz powiedział że niby w każdym momencie może się zaczac. Raczej juz bez dziecka nie wyjdę. Dwa razy dziennie mam ktg. A z tentnem różnie. Raz szaleje jej a raz dobrze jest.
&&& za dzisiejsze wizyty laski
No nic napiszę tylko że mała przypatra to szyjki rozwarcie bylo na 1,5cm. Lekarz powiedział że niby w każdym momencie może się zaczac. Raczej juz bez dziecka nie wyjdę. Dwa razy dziennie mam ktg. A z tentnem różnie. Raz szaleje jej a raz dobrze jest.
&&& za dzisiejsze wizyty laski
reklama
lilija
Super bunia!
Dziewczyny, czy wam tez urosły
Pieprzyki? Mam takich brązowych (nowych!!) wypustek skórnych i płaskich pieprzyków chyba z 60!
Tak Ania, też mam nowe i jeden taki duży i wypukły jakby z wodą.
Dobre wieści. Mnie tez kłuje i pobolewa, ale wizyte mam dopiero 5 sierpnia. Myslisz,że warto to sprawdzić czy to raczej norma?Dzień dobry. Wczoraj byłam na wizycie. Ktg wyszło bardzo dobrze, ciśnienie 135/80 wiec też ok. Mówiłam doktorkowi że bardzo mnie boli dół brzucha i krocze wiec sprawdził czy mi sie nie rozchodzi spojenie łonowe ale jest ok. Poprostu mała ma już tak niziutko główkę że uciska. Nie sprawdzał jak z szyjka ale sprawdził ile mała teraz waży- 2900 przez tydzień przybrała 500g. W poniedziałek idę na pobranie gbs i ktg a 03.08 kolejna wizyta.
Ile u was sie czeka na GBS? U mnie czekałam półtora tygodnia, dzis odebrałam.
Zuzzi - pieprznieta... buhahahahaha . No to witaj w klubie
Ewelinka12 kciuki !!
Lidia90 gratuluje wizyty, hehehe widzę,że Twoja jak mój - dupsko pokazać to pierwsza hahaha . Szkoda,że buźki nie pokazała, poszukaj może gdzieś w necie darmowe 3/4D, w marketach czasami robią .Mojego tak zobaczyłam, bo na płatnym u lekarza też sie zasłaniał.
Beatka ty własnie przez tętno trafiłas do szpitala tak? Dobrze pamietam? Jakie ci skurcze wyskakują?