reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Martuszka, nic się nie martw paciorkowcem. Ja miałam z Jocha. Dostałam antybiotyk min 2h przed porodem. Potem zostawią was na obserwacji ( w PL itak się zostaje w szpitalu) i będzie wszystko ok.

Ja teraz też będę miała antybiotyk pomimo, że podobno tego syfstwa nie mam.

Ewelinka kciuki oczywiście są.
Madzia, dl Ciebei też.

Gratulacje dla dziewczyn, ktore przekroczyły magiczny 38 tydzień. a teraz na porodówkę proszę bo chcemy zdjęcia oglądać!!!

Hej ja mam dola i ciągle mi się ryczec chce...
No nic napiszę tylko że mała przypatra to szyjki rozwarcie bylo na 1,5cm. Lekarz powiedział że niby w każdym momencie może się zaczac. Raczej juz bez dziecka nie wyjdę. Dwa razy dziennie mam ktg. A z tentnem różnie. Raz szaleje jej a raz dobrze jest.
&&& za dzisiejsze wizyty laski

reklama
Super bunia!

Dziewczyny, czy wam tez urosły
Pieprzyki? Mam takich brązowych (nowych!!) wypustek skórnych i płaskich pieprzyków chyba z 60!

Tak Ania, też mam nowe i jeden taki duży i wypukły jakby z wodą.

Dzień dobry. Wczoraj byłam na wizycie. Ktg wyszło bardzo dobrze, ciśnienie 135/80 wiec też ok. Mówiłam doktorkowi że bardzo mnie boli dół brzucha i krocze wiec sprawdził czy mi sie nie rozchodzi spojenie łonowe ale jest ok. Poprostu mała ma już tak niziutko główkę że uciska. Nie sprawdzał jak z szyjka ale sprawdził ile mała teraz waży- 2900 przez tydzień przybrała 500g. W poniedziałek idę na pobranie gbs i ktg a 03.08 kolejna wizyta.
Dobre wieści. Mnie tez kłuje i pobolewa, ale wizyte mam dopiero 5 sierpnia. Myslisz,że warto to sprawdzić czy to raczej norma?
Ile u was sie czeka na GBS? U mnie czekałam półtora tygodnia, dzis odebrałam.

Zuzzi - pieprznieta... buhahahahaha :D . No to witaj w klubie :D

Ewelinka12 kciuki !!

Lidia90 gratuluje wizyty, hehehe widzę,że Twoja jak mój - dupsko pokazać to pierwsza hahaha :D. Szkoda,że buźki nie pokazała, poszukaj może gdzieś w necie darmowe 3/4D, w marketach czasami robią .Mojego tak zobaczyłam, bo na płatnym u lekarza też sie zasłaniał.

Beatka ty własnie przez tętno trafiłas do szpitala tak? Dobrze pamietam? Jakie ci skurcze wyskakują?

Do góry