reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Anney robili ale chyba nie sami od siebie.. Z tego co pamiętam. .jak się męczyłam z tymi skurczami to kilka razy jeździłam do szpitala i wtedy robili mi i robili mi sweep tez
loveboiled
I byli w szoku ze takie skurcze mam częste i mocne a rozwarcie ani rusz
michasia30
Witam dziewczęta! No właśnie co się dzieje jeśli termin porodu mija w uk? Któraś ma jakieś doświadczenia? Jak to wygląda? Będę wdzięczna za każdą informacje :-)
Love u nas robia ktg co tydzien poczawszy od 37 tyg. Ja mam pierwsze 21go lipca.
U mnie z kolei bylo tak ze na poczatku mialam w miare rzadkie skurcze ale za to bardzo efektywne. Jak pojechalam do szpitala to mialam skurcze co ok 5min i polozna mowia ze nie za czeste sa i pewnie rozwarcie jeszcze na 1-2 cm. A ja mialam juz 3cm. I w ciagu godziny czekania na pokoj zrobilo sie 5 cm. I wogole szybki pozniej poszlo.
Chcialabym zeby teraz bylo podobnie ale who knows...
U mnie z kolei bylo tak ze na poczatku mialam w miare rzadkie skurcze ale za to bardzo efektywne. Jak pojechalam do szpitala to mialam skurcze co ok 5min i polozna mowia ze nie za czeste sa i pewnie rozwarcie jeszcze na 1-2 cm. A ja mialam juz 3cm. I w ciagu godziny czekania na pokoj zrobilo sie 5 cm. I wogole szybki pozniej poszlo.
Chcialabym zeby teraz bylo podobnie ale who knows...
michasia30
Michasia. Nic sie nie dzieje. Robią oddzielanie worka płodowego od szyjki bodajże po 4dniach i dalej Czekasz na poród.
Łohoooo brzmi strasznie...Na czym to polega?
reklama
michasia30
W sensie ze masaż szyjki?!!!