reklama
maartuszkaa89
Fanka BB :)
Dziewczyny orientujecie się ile czasu się czeka na wynik gbs? Coś mi się obiło o uszy że tydzień a nie mam ochoty jutro jechać na pobranie wymazu więc wolę się upewnić
lucalew
Martuszka wszystko zalezy od laboratorium ja czekam na wynik 2 dni.
maartuszkaa89
Dzięki dziewczynki, to jest różnica :-) no nic mam nadzieję że jak pojadę w czwartek to wyrobią się do środy z wynikiem, a jak nie to na następnej wizycie się dowiem bo to do porodu trzeba wiedzieć nie? Wcześniej chyba nic z tym nie robią jak wynik dodatni?
bunia15
A mnie ostatnio na wizycie chcieli na cos szczepić.. Ale i krew miałam mieć o ogólnie jakos przez upał byłam osłabiona i ze następnym razem, czyli za tydz.. A na co nie pamietam juz..
Po za tym cukry mi skaczą znowu i nie wiem czy sie martwić czy nie Eh cieszcie sie dziewczyny ze cukrzycy nie macie.. Niby dawki zmieniają a tu dupa.. I wszędzie mam taka skore jakas twarda ze nie mogę zastrzyków robić, mimo ze igły wymieniam juz co rusz to mnie boli i wychodzą siniaczki.. Wiec jestem wykropkowana na udach, ramionach i na brzuchu buu...
Po za tym cukry mi skaczą znowu i nie wiem czy sie martwić czy nie Eh cieszcie sie dziewczyny ze cukrzycy nie macie.. Niby dawki zmieniają a tu dupa.. I wszędzie mam taka skore jakas twarda ze nie mogę zastrzyków robić, mimo ze igły wymieniam juz co rusz to mnie boli i wychodzą siniaczki.. Wiec jestem wykropkowana na udach, ramionach i na brzuchu buu...
Ostatnia edycja:
reklama