reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Anney co ? Ja przy takim rozwarciu na porodowce bylam !

Czytam od tylu ;p anney wrozysz anawell takie rozwarcie piekne ;)

Love ja sie w piatek dowiem cxy bede miala usg hehe.. ale jak sie nie zgodzi polozna to zarzadam cesarki i tyle hehe.. podejrzewan ze szybko zmieni zdanie co do usg ;)

Kruszka moja mala sie tak wierci ze co chwile jest glowa w gore...mam nadzieje ze sie w koncu obroci glowka w dol i taj zostanie.m tego i tobie zycze

Ale sliczne te sierpniowe maluszki ;);)

Wiem juz wiem ..tylko ja w pierwszym momencie myslalam ze Ty o sobie piszesz ze takie rozwarcir masz..i ze sobie czkasz haha ;)

reklama
To udanych wizyt ;)
Ja dopiero za 11dni, a w przyszłym tygodniu przed wizytą czeka mnie badanie krwi i moczu i dokładna analiza żelaza, trochę się boję co to wyjdzie..

Do góry