reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Magdus ja juz za 90tka :p wiec płaczemy obie.. Ja to sie w lustrze nie poznaje czasem hehe :D ale powiem wam ze ostatnio zauważyłam ze zdjecia mnie strasznie pogrubiają.. I nawet sprzed ciazy wyglądam na nie jednym jak flak.. A w sb moj pstryknął nam kilka fotek na tej imprezie urodzinowej to jak zobaczyłam to świeczki w oczach Eh..
Tak tak potem wyćwiczymy :)

Marta ale rpzumiem ze ogólnie z dzieciaczkami wszystko dobrze? Trzymam kciuki zeby podrosły &&

Magdus ja juz za 90tka :p wiec płaczemy obie.. Ja to sie w lustrze nie poznaje czasem hehe :D ale powiem wam ze ostatnio zauważyłam ze zdjecia mnie strasznie pogrubiają.. I nawet sprzed ciazy wyglądam na nie jednym jak flak.. A w sb moj pstryknął nam kilka fotek na tej imprezie urodzinowej to jak zobaczyłam to świeczki w oczach Eh..
Tak tak potem wyćwiczymy :)

Marta ale rpzumiem ze ogólnie z dzieciaczkami wszystko dobrze? Trzymam kciuki zeby podrosły &&

Przepływy są lepsze i rosną - tylko jedna za wolno. W pn mam kolejne usg i liczę, że podtucze mała :)

Marta mimo wszystko najwazniejsze ze rosnie!! Trzymam kciuki sa podtuczanie ! :)
Swoja droga przestalam sie przejmowac ze moje dziecko bedzie szczypiorkiem. Wasze jux po 1, 8 cxy nawet po 2 kg a ja nawet ostatnio mojemu mowilam ze nasza pewnie z 1, 5kg wazy :p no ale jak sie wda w tatusia to po kim ma byc pulchna jak tatus to dopiero szczypiorek :D
Bunia no to podajmy sobie rece i placzmy w ramiona :D no ale juz blizej niz dalej i znow nasze ciala beda tylko nasze :D

Marta jak juz pisałam trzymam kciuki :) mam nadzieje ze będę jeszcze kilka tygodni spokojnie w brzuszku rosły ;)

Magda teraz możemy płakać a potem będziemy płakać ale ze szczęścia dla naszych bobasków.. I jakos zrzucimy a co:D

Anney ja z ponad 80 wychodziłam :p

Marta, kciuki!!! Zobaczysz, bedzie dobrze.

Ja sie wole wazyc w domu (-3 w stosunku do tej u gina), albo w ogole sie nie wazyc, po co sie stresowac. Przeciez widac, ze brzuch rosnie, a maluch non stop sie wierci, nawet jak stoje :-)

reklama
Do góry