reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
hahahaha a ja lubie jak gmerają, bo wtedy jestem spokojniejsza. Najbardziej jednak lubię a wręcz uwielbiam jak mały kopie mnie stópkami nad pepkiem i gmera tą nóżka przesuwając pod skórą :D

Jestem kochane. Moja slicznota wazy 1500g takze zapowiada mi sie szczypiorek po tatusiu :-) Mysl;e ze jak do 3kg dobije to bedzie maks :-)
Szyjka nadal w male Y ale ma 3,5cm !!!!!! A wiec rewelacja :-) Powiedzial, ze mysli ze uda sie dotrwac do konca :-)
Wspomnialam mu o uplawach, sprawdzil i zlecil badanie czystosci pochwy i jesli wynik wyjdzie nieprawidlowy to gynalgin przepisal. I teraz cholera znalazlam juz gdzie sie robi takie badanie ale na czym ono polega :szok::szok:
Procz tego powtorka VDRL na nastepna wizyte. Na twardnienie macicy no-spa i do wyrka :-) I kolejny kg na plus jestem a wiec od poczatku 4kg, trzeba zwolnic cholera :-)

Hej dziewczyny. Dziś kolejna wizyta na patologii ciazy (co tydzień musze chodzić) i wyniki takie sobie. Mam 31 tc blizniaki jednokosmowkowe, dzięki Bogu przepływy dobre ale znowu różnica wagi jest 30% (w tamtym tygodniu miałam pierwszy raz w ciąży 27%)
Dziewczyny ważą 1007 i 1422 gramy wiec leżę, odpoczywam i mam nadzieje ze mała podtucze :)
Pozdrawiam

Marta wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!! Ja wreszcie zaczynam w to wierzyc :tak:
Dziolchy, ale ja przekroczylam magiczna 90 wiec kazdy kilogram to dla mnie placz w poduszke :-D Ale ale ale ! We wrzesniu orbitrek i bede laseczka :-D Trzeba jakos dla dziecka wygladac :-)

reklama
Do góry