reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Co do tego badania na przeciwciała jeju musze sprawdzić bo sama juz nie wiem czy miałam robione czy będę mieć bo tak jak piszecie sa dwa terminy na to na początku ciazy i przy końcu wlasnie..

A co do nacinania Hm wolałabym uniknąć a nawet nie wiem czy w us to robią bo wiadomo ze co kraj to obyczaj tak samo jak z rodzajami znieczuleń itp..

reklama
Mnie na szczescie nie nacinali:-) sama z siebie tez nie popekalam. Wiec ufff
ciekawe jak bedzie tym razem.

Ja niedlugo zaczne robic sobie masaze krocza. W pierwszej ciazy robilam i nie wiem czy to moze dzieki temu nie popekalam i nie musili mnie ciac.

Zuzzi ja ćwiczę, staram siępamiętać i robić conajmniej 20 uciśnięć w ciągu dnia

Bunia uciskasz tak jakbyś chciała powstrzymać siusiu. Jeśli nie potrafisz sobie tego wyobrazić, bądz wydaje ci się,że źle to robisz, poćwicz jak zachce ci sie naprawdę, wtedy bedziesz wiedziała jak to robić na sucho

Ja już po wizycie i nie mam najlepszych wieści. Mała rosnie na szczescie prawidłowo, póki ułozona jest pośladkowo, ale wierzę, że jeszcze sie odwróci. A ja... zajechałam właśnie do domu, żeby spakować torbe do szpitala... Zamiast na uczelni to czeka mnie weekend w szpitalu;/ Mam za wysokie cisnienie i stąd bóle głowy... Ajjj;/ Troche zła jestem, bo w niedzielę mielismy iść na komunię do mojego siostzreńca, Trud.no, M bedzie musiał sam iść

Borysiątko ważne że będziesz pod stałą opieką lekarzy a komunią się nie przejmuj;-) szkoda to szkoda ale Ty i córcia teraz jesteście najważniejsze:-)

Borysiątko wiem ze ci ciezko. Ale jednak lepiej to sprawdzić. Teraz ty i dziecko najważniejsze. Wogole to dużo z nas juz szpital choc raz w tej ciazy przechodzilo:-\

reklama
Borysiątko :(, o ile masz podwyższone? Całe szczęście że z maleństwem wszystko dobrze!

Do góry