reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

Heheh dziewczyny jak ja ogladam te narzady plciowe na tej stronce to szczerze to dla mnie one sa identyko, dziewczynki w wieku 11 tyg tez maja jakies siuski. Masakra. No nic poczekam z miesiac na potwierdzenie nowiny!

reklama
Ultrasound Gender Prediction - In-Gender.com

Tutaj można wrzucić zdjęcia Maleństwa i wypowiada się kilku ekspertów ;)
Patrząc na późniejsze wyniki - większość trafiona :)
Swoja drogą jak poczytałam to forum - czego ludzie nie zrobią dla konkretnej płci dziecka. :szok:
Ja mam 3 synów - chciałabym dziewczynke - nie ukrywam, ale bez przesady - jak będzie chłopiec - to bedę kochała tak samo - a nie zostawię w szpitalu - jak jedna osoba z tego forum :wściekła/y:
Można tam znaleźć Mamy pięciorga synów, lub córek - nadal starających się o płeć przeciwną :szok:
Miłej lektury :)

BigChild
- piękności! Ach rosną te nasze Dzidzie - rosną :-D

Tofilesia, BigChild cudne dzieciaczki:tak:
Heheh dziewczyny jak ja ogladam te narzady plciowe na tej stronce to szczerze to dla mnie one sa identyko, dziewczynki w wieku 11 tyg tez maja jakies siuski. Masakra. No nic poczekam z miesiac na potwierdzenie nowiny!
a zauważyłaś, że u chłopca w górę u dziewczynki w dół? od razu mi się to z kółeczkami ze strzałką i krzyżykiem skojarzyło :-D
Ewelina nie czytałam (z moim angielskim kulejącym chyba i tak dużo nie zrozumiem), ale nie rozumiem, jak można sobie płeć wybierać! Przecież bez względu na płeć to jest człowiek!

mam do was pytanie odnośnie badań- morfologia, mocz; czy robicie je przed każdą wizytą?

mam do was pytanie odnośnie badań- morfologia, mocz; czy robicie je przed każdą wizytą?

Przed drugą wizytą dostałam skierowanie na krew i mocz. W piątek mam trzecią wizytę i musiałam zrobić już tylko mocz (dziś odbieram wyniki). Może dlatego, że miesiąc temu wszystkie wyniki miałam ok. W piątek pewnie dostanę następne skierowanie, ale czy na krew też to nie wiem. Pochwalę się w piątek.

ja też robiłam wyniki tylko raz i w sumie martwię się trochę czy to wystarczy, fakt że były bardzo dobre, ale jednak...

ja też robiłam badania na razie jeden raz, przy ostatniej wizycie położna powiedziała że na razie nie muszę robić bo są w miarę aktualne (a wyniki miałam bardzo dobre) więc myślę że jak pójdę teraz za dwa tygodnie to pewnie będą kazali porobić badania.

reklama
Ja robiłam przy poprzedniej wizycie i teraz na kolejną mam nowe skierowanie, na mocz morfologie, toxo, i coś jeszcze.

Wiecie co, napisałam na tym forum co ewelina podała i wychodzi że mój synek to jednak moja córka :) Ciekawe co się potwierdzi. Ale może jednak moja intuicja mnie nie zawiodła tylko lekarz na usg.

W sumei to mam strasznego nerwa na tego lekarza, bierze tyle kasy to moze chyba troche poinformować co i jak i że to zawcześnie bo wygląda bardzo podobnie w tym tyg ciąży itd. A on w sumie pozwoliłmi uwierzyć w to co widze, a jak coś tam merda to dla mnie chłopi już.

Do góry