reklama
ewelinak1
Fanka BB :)
Ultrasound Gender Prediction - In-Gender.com
Tutaj można wrzucić zdjęcia Maleństwa i wypowiada się kilku ekspertów
Patrząc na późniejsze wyniki - większość trafiona
Swoja drogą jak poczytałam to forum - czego ludzie nie zrobią dla konkretnej płci dziecka.
Ja mam 3 synów - chciałabym dziewczynke - nie ukrywam, ale bez przesady - jak będzie chłopiec - to bedę kochała tak samo - a nie zostawię w szpitalu - jak jedna osoba z tego forum
Można tam znaleźć Mamy pięciorga synów, lub córek - nadal starających się o płeć przeciwną
Miłej lektury
BigChild - piękności! Ach rosną te nasze Dzidzie - rosną
Tutaj można wrzucić zdjęcia Maleństwa i wypowiada się kilku ekspertów
Patrząc na późniejsze wyniki - większość trafiona
Swoja drogą jak poczytałam to forum - czego ludzie nie zrobią dla konkretnej płci dziecka.
Ja mam 3 synów - chciałabym dziewczynke - nie ukrywam, ale bez przesady - jak będzie chłopiec - to bedę kochała tak samo - a nie zostawię w szpitalu - jak jedna osoba z tego forum
Można tam znaleźć Mamy pięciorga synów, lub córek - nadal starających się o płeć przeciwną
Miłej lektury
BigChild - piękności! Ach rosną te nasze Dzidzie - rosną
a nie zostawię w szpitalu - jak jedna osoba z tego forum
No co ty, ktoś tak zrobił?? Chyba żartujesz
ewelinak1
Agusia - no niestety takie maja plany :-(
http://www.in-gender.com/cs/forums/t/217374.aspx
http://www.in-gender.com/cs/forums/t/217374.aspx
kachasek
matka-wariatka :)
Tofilesia, BigChild cudne dzieciaczki
Ewelina nie czytałam (z moim angielskim kulejącym chyba i tak dużo nie zrozumiem), ale nie rozumiem, jak można sobie płeć wybierać! Przecież bez względu na płeć to jest człowiek!
mam do was pytanie odnośnie badań- morfologia, mocz; czy robicie je przed każdą wizytą?
a zauważyłaś, że u chłopca w górę u dziewczynki w dół? od razu mi się to z kółeczkami ze strzałką i krzyżykiem skojarzyłoHeheh dziewczyny jak ja ogladam te narzady plciowe na tej stronce to szczerze to dla mnie one sa identyko, dziewczynki w wieku 11 tyg tez maja jakies siuski. Masakra. No nic poczekam z miesiac na potwierdzenie nowiny!
Ewelina nie czytałam (z moim angielskim kulejącym chyba i tak dużo nie zrozumiem), ale nie rozumiem, jak można sobie płeć wybierać! Przecież bez względu na płeć to jest człowiek!
mam do was pytanie odnośnie badań- morfologia, mocz; czy robicie je przed każdą wizytą?
Przed drugą wizytą dostałam skierowanie na krew i mocz. W piątek mam trzecią wizytę i musiałam zrobić już tylko mocz (dziś odbieram wyniki). Może dlatego, że miesiąc temu wszystkie wyniki miałam ok. W piątek pewnie dostanę następne skierowanie, ale czy na krew też to nie wiem. Pochwalę się w piątek.
aniawos
kachasek ja robiłam tylko raz, teraz nie miałam robić.
ja też robiłam badania na razie jeden raz, przy ostatniej wizycie położna powiedziała że na razie nie muszę robić bo są w miarę aktualne (a wyniki miałam bardzo dobre) więc myślę że jak pójdę teraz za dwa tygodnie to pewnie będą kazali porobić badania.
reklama
Ja robiłam przy poprzedniej wizycie i teraz na kolejną mam nowe skierowanie, na mocz morfologie, toxo, i coś jeszcze.
Wiecie co, napisałam na tym forum co ewelina podała i wychodzi że mój synek to jednak moja córka Ciekawe co się potwierdzi. Ale może jednak moja intuicja mnie nie zawiodła tylko lekarz na usg.
W sumei to mam strasznego nerwa na tego lekarza, bierze tyle kasy to moze chyba troche poinformować co i jak i że to zawcześnie bo wygląda bardzo podobnie w tym tyg ciąży itd. A on w sumie pozwoliłmi uwierzyć w to co widze, a jak coś tam merda to dla mnie chłopi już.
Wiecie co, napisałam na tym forum co ewelina podała i wychodzi że mój synek to jednak moja córka Ciekawe co się potwierdzi. Ale może jednak moja intuicja mnie nie zawiodła tylko lekarz na usg.
W sumei to mam strasznego nerwa na tego lekarza, bierze tyle kasy to moze chyba troche poinformować co i jak i że to zawcześnie bo wygląda bardzo podobnie w tym tyg ciąży itd. A on w sumie pozwoliłmi uwierzyć w to co widze, a jak coś tam merda to dla mnie chłopi już.
Podziel się: