reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Staram sie :p Poki co wrzucam filma na youtube, a zdjecie chcialam zrobic, ale kurcze nie umiem na lapku znalezc guzika print screen. Ale znajde nie martwcie sie :D niedlugo wrzuce.

BigChild super wieści ;-)

Ja też już po wizycie, dzidzi ma 47,7 mm serduszko biło 160 . I co ważne wreszcie termin mam wrześniowy bo 30.09 Z nieciekawych rzeczy to mam niewielkiego krwiaka, ale mam się oszczędzać i cieszyć, że dzidzia rośnie i się rozwija.

Kolejna wizyta 5.04

W piątek miałam wizytę u ginekologa. Z dzieciaczkiem wszystko w porządku- jest już taki duży. Przy badaniu wewnętrznym lekarz ustalił nawet płeć- siusiak jak nic. Zamieszczam zdjęcie :) No i razem z mężem słyszeliśmy bicie serca naszego szkraba- cudowne uczucie. Maluszek był strasznie ruchliwy, cały czas wkładał rączki do buzi albo boksował mnie po brzuchu :) Było widać żołądek, pęcherz moczowy, wszystkie kości, półkule mózgowe (załączam zdjęcie). A na 3D widać jego buźkę :)

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 84
  • 4.jpg
    4.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 69
Tofilesia super że wszystko ok. Już coraz więcej wrzesniówek poznaje płeć swoich bobasków, no i coraz więcej chlopaczków :-)

Tofilesia ekstra, widze ze nie tylko ja sie dowiedzialam co tam miedzy nogami jest :D CUdowne uczucie. No i slyszenie glosu bicia serduszka niezapomniane. No i ruchy..
KAsica super ze wszystko ok, mi tez ustalil date na 28.09. Oszczedzaj sie jesli chodzi o tego krwiaka.

Big Child gratuluję Synka :-)
Tofilesia Tobie również :-) Ale ten Twój chłopak bezwstydny ;-) Świeci klejnotami, że ho ho ;-) :-D
Dużo tych chłopców tutaj i mam nadzieję, że mi też się chłopiec trafi ;-) W sumie wybrzydzać nie będę, ale córcia to istne diablo, więc może synek byłby spokojniejszy, bo pierwszy synek dziecko anioł :-)

Wrzucilam na nasz prywatny watek filmik z moim dzidzia jakby ktora chciala podpatrzec. Jutro wrzuce w pracy jakies foteczki.

reklama
Dziewczynki gratuluję wspaniałych wieści, tofilesia nooo siusiak konkret :-), bigChild świetnie, że już wiecie kto tak siedzi w brzuszku. Teraz można nad imionami się głowić ;-)
Kasica rób co lekarz zalecił i nie przejmuj się, cieszę się, że dzidziulek dobrze się rozwija :tak:

Do góry