reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Ellsi no to szalejcie na calego jak termin nieodwolany w poniedzialek :-D
Faktycznie 3x30 minut to jakas masakra, pierwsze slysze ze tak dlugo trzeba masowac.

W szpitalu już nie da rady na szaleństwa a później jeszcze przerwa z 6 tygodni :-(

Najlepsze że wszystko mnie boli a dalej mi się chce :-D

Co do tego masażu to trochę też się zszokowałam bo poprzednim razem chyba nie usłyszałam ile czasu trzeba masować. No cóż dłuższa gra wstępna. Chyba że policzymy z seksikiem to jakoś tak wyjdzie :tak: bo wtedy też wytwarza się oksytocyna. Plusem jest jeszcze zahartowanie brodawek.

Nasi faceci to mogą być szczęśliwi. Już mojemu przekazałam jakie są zalecenia lekarki :-D Teraz i tak mi M jak dobierał się do nich (a są bardzo wrażliwe i trochę skaczę jak poparzona) to się śmiał się i powtarzał że "Pani Doktor kazała":rofl2:

Chyba dobrze że na weekend nie zostaję bo zapewne nic by nie robili. Tym bardziej że mam kontrolę NST w piątek to mogę być spokojna. Od poniedziałku jakoś może się potoczy:badania, decyzja czy czekają na sn czy wywołują na sn czy cc. Ostatnio obstawiałam że urodzę 7 września - ciekawe czy się sprawdzi.

3x30 min?? toć to butelkę bym napełniła!! czy wy jak masujecie sutki to też wam tak mleko leci??? mi leci w sumie jeszcze siara prawie przezroczysta i klejąca ale strasznie jej duzo i to mnie zniechęca do tego masażu i męża nawet nie proszę...

ellsi dobrze,że nie trzymali Cię niepotrzebnie. Możesz jeszcze M wykorzystać za co Cie ogromie podziwiam bo sama już nie mam siły na to:-pto miłych igraszek życzę:-) a i gratuluje pomyślnej wizyty.

reklama
Do góry