reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

śliczne zdjęcia..ja też mam, nie umiem wkleić..muszę nad tym popracować;-)
mój maluch ma 2,69 cm, serducho bije 171 na minutę. ciąża wychodzi ciągle 2 dni mniejsza jak na suwaczku..

reklama
Mogłaby być dziewczynka żebym miała parkę ,ale mam przeczucie że będzie kolejny synek.

Wiesz, że je mam podobnie:-D
Chciałabym dziewczynkę bo mamy synusia więc teraz mogłaby być dziewuszka ale przeczucie mam na chłopczyka.
Jeszcze jakieś 3 mies i może się dowiemy:tak:

Jeszcze jakieś 3 mies i może się dowiemy:tak:
A czemu chcesz czekac 3 miechy ???? Przy Kasce pierwszy raz zasugerowal mi ze bedzie dziewczynka w 13 tygodniu na badaniu przeziernosci a 4 tygodnie pozniej to potwierdzil :) Duzo zalezy od sprzetu i wprawnego oka gina :) Teraz we wtorek ide na przeziernosc i tez mam nadzieje ze moze cos zobaczy :) My z M jakos mamy przeczucie na 2 dziewczynke ,ale pozyjemy zobaczymy :)

Trixi
Czyli to co czytałam to prawda, że już na tym badaniu można zobaczyć co tam w nas siedzi :)

Ja przeczuwam dziewczynkę, mój nie chce słyszeć nawet o dziewczynce, ma być synek i koniec, a jak nie będzie to moja wina :) to mu tłumacze że co jak co ale to wina jego plemników, mógł je przecież lepiej trenować.

Ja wróciłam og gin i wszystko z maleństwem dobrze.
Musze sie udać do chirurga z moimmi biednymi obolałymi nogami i biodrami :(
Tak sobie teraz przypomniałam że ból i opuchlizna nóg to może być wynik zatrucia ciążowego, ale to chyba za wcześnie jeszcze ?
A czy zatrucie może byc dziedziczne,? tzn skłonność do niego?

Motylla słodziutkie maleństwo :-) Jaki olbrzym już ;-)
Aniu to ćwicz te wstawianie zdjęć i pokazuj nam swojego maluszka :-)

Trixi w poprzedniej ciąży mój gin na swoim sprzęcie stwierdził płeć dopiero ok 20 tyg ale cały czas narzeka na ten sprzęt. Teraz idę do niego prywatnie i z tego co opowiadał to ma nowy, bardzo dobry aparat więc może coś już zobaczy? Mam nadzieję!:tak:

śliczne maleństwa dziewczyny:):):) ja ide do lekarza 16 w środe wiec mam nadzieje ze i ja wkleje zdjecie mojej dzidzi:) pozdrawiam

reklama
Dziewczynki jestem szczęśliwa, bo za jakies dwie godzinki jadę na wizytę u połoznej i usg. Muszę jechać do Manchester-u - ponad godzinke ode mnie, - korki pewnie będą, bo piątek i na 18.00... Wyjadę o 16.00 - mam nadzieję, że zdąże ;)

Do góry