reklama
hey.
śliczne zdjątka mamusie;-)
Ja byłam w poniedziałek u gina na 2 wizycie. wszystko raczej ok,poza wynikami mojej tarczycy ale już wcześniej mi kazał zażywać euthyrox50 więc jakoś to będzie. Dzidziuś rozwija się prawidłowo, serduszko puka w rytmie czaczaMa całe 20mm, fhr 140.ciałko żółte też jest na swoim miejscu. Zmniejszył mi gin dawkę luteiny do 2x1.
a oto bąbel:
śliczne zdjątka mamusie;-)
Ja byłam w poniedziałek u gina na 2 wizycie. wszystko raczej ok,poza wynikami mojej tarczycy ale już wcześniej mi kazał zażywać euthyrox50 więc jakoś to będzie. Dzidziuś rozwija się prawidłowo, serduszko puka w rytmie czaczaMa całe 20mm, fhr 140.ciałko żółte też jest na swoim miejscu. Zmniejszył mi gin dawkę luteiny do 2x1.
a oto bąbel:
Załączniki
weri
Fanka BB :)
Super zobaczyc zdjecia waszych maluszkow ja musze jeszcze dluuugggoooo czekac na usg
dzoana82
Ja już po wizycie. Niestety pani doktor bardzo się śpieszyła i nie bardzo chciała odpowiadać na moje pytania. Wiem, że ciąża rozwija się prawidłowo serduszko jest, no i tyle. Tak szybko chciała mnie odprawić, że nawet nie wiem jakiej wielkości jest fasolka:-( Chciałam zobaczyć zdjęcie to z niechęcią mi na szybko pokazała, że co tu oglądać, że mało widać. I tak pstryknęłam fotkę dla męża, zobaczę jutro czy na kompie będzie wyraźnie, jak coś to wkleję.
Poza tym zrobiła mi się mała torbiel na jajniku więc dostałam Luteinę na 3 tyg i płytki krwi do kontroli, bo za mało teraz mi wyszło.
Pozdrawiam.
Poza tym zrobiła mi się mała torbiel na jajniku więc dostałam Luteinę na 3 tyg i płytki krwi do kontroli, bo za mało teraz mi wyszło.
Pozdrawiam.
ellsi
Normalnie wam zazdroszczę. Ja kruszynka jeszcze nie widziałam. Byłam na badaniu wczoraj. Następna wizyta dopiero 25 lutego czyli jeszcze 3 tygodnie. Nie wiem jak wytrzymam.
Ja też dziś miałam wizytę. Nasze szczęście ma całe 3,5mm. Było widać już bijące serduszko. Wszystko jest tak jak powinno.
Pobrano mi krew na toksplazmoze, grupę krwi i zrobiono badanie moczu.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
Przewidywany termin porodu około 1.10.2011, ale juz zostane na wrzesniowkach, jesli pozowlicie, bo i tak przeiwduję,że to bedzie jednak wrzesien
Pobrano mi krew na toksplazmoze, grupę krwi i zrobiono badanie moczu.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
Przewidywany termin porodu około 1.10.2011, ale juz zostane na wrzesniowkach, jesli pozowlicie, bo i tak przeiwduję,że to bedzie jednak wrzesien
ellsi
Nanusia82 - ja ci wierzę że będzie wrzesień.
reklama
Bafinka
wpadlam się pochwalić swoim skarbem 29.9mm Zobacz załącznik 325958
Podziel się: