reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
hey.

śliczne zdjątka mamusie;-)
Ja byłam w poniedziałek u gina na 2 wizycie. wszystko raczej ok,poza wynikami mojej tarczycy ale już wcześniej mi kazał zażywać euthyrox50 więc jakoś to będzie. Dzidziuś rozwija się prawidłowo, serduszko puka w rytmie czacza:tak:Ma całe 20mm, fhr 140.ciałko żółte też jest na swoim miejscu. Zmniejszył mi gin dawkę luteiny do 2x1.

a oto bąbel:

Załączniki

• 144310.jpg
    144310.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 87
Ja już po wizycie. Niestety pani doktor bardzo się śpieszyła i nie bardzo chciała odpowiadać na moje pytania. Wiem, że ciąża rozwija się prawidłowo serduszko jest, no i tyle. Tak szybko chciała mnie odprawić, że nawet nie wiem jakiej wielkości jest fasolka:-( Chciałam zobaczyć zdjęcie to z niechęcią mi na szybko pokazała, że co tu oglądać, że mało widać. I tak pstryknęłam fotkę dla męża, zobaczę jutro czy na kompie będzie wyraźnie, jak coś to wkleję.
Poza tym zrobiła mi się mała torbiel na jajniku więc dostałam Luteinę na 3 tyg i płytki krwi do kontroli, bo za mało teraz mi wyszło.
Pozdrawiam.

Normalnie wam zazdroszczę. Ja kruszynka jeszcze nie widziałam. Byłam na badaniu wczoraj. Następna wizyta dopiero 25 lutego czyli jeszcze 3 tygodnie. Nie wiem jak wytrzymam.

Ja też dziś miałam wizytę. Nasze szczęście ma całe 3,5mm:). Było widać już bijące serduszko. Wszystko jest tak jak powinno.
Pobrano mi krew na toksplazmoze, grupę krwi i zrobiono badanie moczu.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie:).

Przewidywany termin porodu około 1.10.2011, ale juz zostane na wrzesniowkach, jesli pozowlicie, bo i tak przeiwduję,że to bedzie jednak wrzesien;)

reklama
Do góry