monisia1979
Fanka BB :)
Abejo,śliczną masz Córcię
A ja za chwilkę na swoją wizytę lecę
A ja za chwilkę na swoją wizytę lecę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sie całkiem nieźle czuję, martwię się tylko, że kondycja Dzidziucha może być przez tą anemię znacznie gorsza.
Powiedzial, ze najprawdopodobniej ciulowe laboratorium sobie wybralam I ze anyway- nie ma powodow do obaw, ale dla weryfikacji mam zrobic pomiar "liczony" plytek (wymaz) , ktory jest super dokladny, tym razem we wskazanym przez niego miejscu;-) Ale ja sie bojazliwa przez te ciaze zrobilam PzdrNie mam podobnych ale najlepiej zagadać z ginem.... Masz widocznie problemy z krzepnięciem krwi bo chodzi tu o trombocyty które za to odpowiadają. Ale ja specjalistą nie jestem i pogadaj z lekarzem i daj znać co ci powiedział
ja mam wizyte 22 września a L4 30września i jestem ciekawa czy da mi jeszcze L4 bo przy Natali jak miałam ciąze przenoszoną to juz mi nie dał L4 tylko powiedział że mogę bez L4?! wię się obawiam ze mi już nie daHej!!!
A ja już po wizycie.Wszystko jest w porządeczku.Dzidzia ułożona już główką do dołu i wszystko jest suuuper,jak się wyraził mój lekarzOstatnie usg będę miała niestety dopiero około połowy października i wtedy po raz ostatni zmierzy i zważy naszą Niunię.
Aha,no i dostałam L4 do 28 września i wtedy następna wizyta
No to tylko się cieszyć:-)
ja mam wizyte 22 września a L4 30września i jestem ciekawa czy da mi jeszcze L4 bo przy Natali jak miałam ciąze przenoszoną to juz mi nie dał L4 tylko powiedział że mogę bez L4?! wię się obawiam ze mi już nie da