Lanselotka
Fanka BB :)
To i na tym wątku się pochwalę.Będziemy mieli córcię,lekarz potwierdził,na 99,9%
Gratulacje!!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To i na tym wątku się pochwalę.Będziemy mieli córcię,lekarz potwierdził,na 99,9%
Ja miałam przed wypiciem glukozy 67mg/dl a po godzinie 85mg/dl
Z tym że u mnie norma widnieje 74-100... Jeszcze od kogoś słyszałam, albo czytałam (bo już nie remember) że ma normę od 60... Więc jak to w końcu z tymi normami???
Mój brzuszek też twardy ale ginka mówi, że póki z szyjką ok to żeby się nie martwić. Łatwo jej powiedzieć.;-)dzisiaj lekarz powiedział że luteiny w sumie już brać nie muszę, bo to taki etap ciąży że stawianie brzuszka nie powinno zaszkodzić, tym bardziej że szyjka zamknięta i długa. Kazał brać magnez trzy razy dziennie po jednej tabletce i już.
Ja biorę 6 nosp ;-)bierze Pani nospę? bo ma Pani twardy brzuch... kurcze nie biorę a ja mam taki zawsze taki sam a napietego to ona go nie widziała
aha i mega dziwne wyniki ociążenia glukozą... na czczo 60 przy normie 80-120, po 1h 80 i po drugiej godzinie też 80... nie wiem jak to interpretować
Super, gratuluję.To i na tym wątku się pochwalę.Będziemy mieli córcię,lekarz potwierdził,na 99,9%
No ale mu się trafiło ;-);-)Serdecznie gratuluję:-) Chyba jednak zdecydowanie przeważają dziewczynki. W wiosce, w której się urodziłam, w 1976r. urodziło się chyba 17 dziewczynek i jeden chłopaka - mój brat:-)
Tak najlepiej. U mnie norma 74-106czyli na różnych aparatach może wyjść inny wynik, tak? i trzymamy się normy z tego aparatu, na którym było robione badanie?
A co jeśli Ja nie mam podanej żadnej normy z laboratorium??Każde laboratorium może mieć swoją normę, która jest uzależniona od aparatu do pomiaru. Chodzi o jego kalibrację między innymi. Dla Twojego laboratorium jest to norma 74-100, ja mam u siebie 65-115.