reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

no i oczywiście luteine mi zwiększył do 2 razy po2,magnez, no-spa a jak to nie pomoze to jeszcze ma mi cos dołożyć

reklama
To proponuję luteiną dopochwową. Ja taką biorę. Działa, gdzie natura chciała :tak::-D:tak: a nie ma po niej tak niemiłych konsekwencji jak po luteinie podjęzykowej. Ja osobiście tej podjęzykowej w ogóle nie mogę brać, bo zwracam.

a mnie po takiej swędzi interes :dry::dry::dry: chciałam właśnie na następnej wizycie zapytać o tą doustną, ale jak takie rzeczy piszecie to nie wiem co gorsze...

Ja byłam wczoraj u gina i tez kazał mi lezeć,przy okazji nastraszył ze jak tak dalej będzie to moge nie donosić tej ciąży:((Bo macica mi sie stawia i ciągnie na dół i znów skróciła mi sie szyjka.za tydz. ide do niego po tym lezeniu plackiem i jak nie będzie poprawy to czeka mnie szpital,a tego bym bardzo nie chciała.Jestem w 23 tyg. i musze wytrzymac jeszcze ok14-15 bo i tak po 38 będze miała cesarkę,ciężko będzie wylezec tyle czasu ale jakos musze to przetrwać!

bidulo, nie wyobrażam sobie tyle leżenia... ja teraz w nocy nie mogę wytrzymać, a co dopiero całymi dniami... Współczuję i trzymam kciukasy:tak::tak:

Dzięki za odpowiedzi dotyczące magnezu, czyli w sumie nie ważne jaki kupię, w aptece na pewno coś mi doradzą...

Kluska80 a skąd już teraz wiesz, że bedziesz miała cesarkę? jakieś wskazania?

Kluska Izaa dbajcie o siebie dziewczynki...

Luiza co u Ciebie?

O cesarce dowiedziałam sie jakies 2 m-ce temu,do w czasie ciąży odnowiły mi sie stare propblemy z sercem,zdarza mi sie zemdlec,zasłabnąć,więc sie gin przestraszył że w czasie porodu cos sie moze pokomplikować.W czasie pierwszej ciąży nie miałam zadnych problemów,urodziłam siłami natury,ale to było 10 lat temu,śmieje sie ze się zestarzałam,choć jeszcze trzydziestka mi nie stuknęła!

O cesarce dowiedziałam sie jakies 2 m-ce temu,do w czasie ciąży odnowiły mi sie stare propblemy z sercem,zdarza mi sie zemdlec,zasłabnąć,więc sie gin przestraszył że w czasie porodu cos sie moze pokomplikować.W czasie pierwszej ciąży nie miałam zadnych problemów,urodziłam siłami natury,ale to było 10 lat temu,śmieje sie ze się zestarzałam,choć jeszcze trzydziestka mi nie stuknęła!

Ty się lepiej słuchaj lekarza. Serca obciążać nie wolno... za bardzo ;-)

reklama
Juz nie moge wylezeć!!Jednak ciężko jest zmusić sie do lezenia w domu,szczególnie ze ja jestem raczej aktywnym człekiem:-)we czwartek ide do gina,ciekawe co powie,a w przyszłą środe na usg,mam nadzieję ze nie będzie tak jak z pierwszym dzieckiem,że odwróciło się d... i nie było widac co ma między nóżkami;-)!

Do góry