reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

To ja w 19 tyg.
To zdjęcie jest toszke poszerzone, w rzeczywistości jestem troche smuklejsza.

Załączniki

• Lui.jpg
    Lui.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 48
reklama
To ja w 19 tyg.
To zdjęcie jest toszke poszerzone, w rzeczywistości jestem troche smuklejsza.

Pięknie wyglądasz,:tak: ja też już bym taki brzusio chciała, bo do tych najdrobniejszych to nie należę a z takim brzusiem to już lepiej i radośniej bym wyglądała.

Pięknie wyglądasz,:tak: ja też już bym taki brzusio chciała, bo do tych najdrobniejszych to nie należę a z takim brzusiem to już lepiej i radośniej bym wyglądała.

Pociesz się tym że Luizy dzidzia jest starsza 4 tygodnie :tak:

Luizo wyglądasz kwitnąco :tak::tak:

Ostatnią wizytę miałam 5 maja, więc kolejna przypada na 2 czerwca. Tak raz na miesiąc. Źle?

nie ;-)

to ja się zakręciłam... w sumie ja następną regularną wizytę też na początek czerwca mam ;-):tak:

A swoją wizytę przesunęłam z ciężkim sercem na 30 maja...:dry:

Kurcze dopiero teraz zauwazyam ze fotke do zlego wątku wkleiłam.:-D
Zakręcona

Pszczółka Maja to musimy sie spotkać z naszymi pociechami na spacerku :tak:

Ja byłam w piątek na usg i w końcu zobaczyłam swojego maluszka:-). Jest cudowny i przede wszystkim zdrowy. Lekarz podczas badania nawet pokazał nam struny głosowe malucha jak się otwierają i zamykają ;-). Poznaliśmy płeć dzidziusia :-), moje wszystkie koleżanki twierdziły że wyglądam na dziewczynkę ( niby odbiera urodę mamie ;-)) ale ku zaskoczeniu na monitorze ukazał się między nóżkami pysiorek z jajeczkami, wiec to synuś zabiera mamusi urodę ;-). Mój mąż podczas badania jak zobaczył siusiaczka to aż uronił łezkę ze szczęścia.

Muszę się jeszcze pochwalić jedną wiadomością :-), moja siostra też była w ciąży i wczoraj o 7:50 urodziła przecudownego malutkiego synka waga 3300. Jestem taka szczęśliwa że musiałam o tym wam powiedzieć:-). Ja się wczoraj dowiedziałam jak byłam na wykładach na uczelni, siostra przesłała mi mmsa , z wrażenia jak go otworzyłam to chyba z 30min wyłam ze szczęścia.

Co do zdjęć mojego Franusia to wkleje jak naszybciej będe mogła :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam już zdjęcie co prawda ukaże ono intymną część ciała Franusia;-)

Załączniki

• DSCN7567m.jpg
    DSCN7567m.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 74
Do góry