L
reklama
To ja w 19 tyg.
To zdjęcie jest toszke poszerzone, w rzeczywistości jestem troche smuklejsza.
piękny brzuszek!!!!:-)
kinguś
Nie poddam się
Super:-):-)To ja w 19 tyg.
To ja w 19 tyg.
To zdjęcie jest toszke poszerzone, w rzeczywistości jestem troche smuklejsza.
Pięknie wyglądasz, ja też już bym taki brzusio chciała, bo do tych najdrobniejszych to nie należę a z takim brzusiem to już lepiej i radośniej bym wyglądała.
Amelkowa
Fanka BB :)
Pięknie wyglądasz, ja też już bym taki brzusio chciała, bo do tych najdrobniejszych to nie należę a z takim brzusiem to już lepiej i radośniej bym wyglądała.
Pociesz się tym że Luizy dzidzia jest starsza 4 tygodnie
Luizo wyglądasz kwitnąco
Amelkowa
Ostatnią wizytę miałam 5 maja, więc kolejna przypada na 2 czerwca. Tak raz na miesiąc. Źle?
nie ;-)
to ja się zakręciłam... w sumie ja następną regularną wizytę też na początek czerwca mam ;-)
A swoją wizytę przesunęłam z ciężkim sercem na 30 maja...
pszczółka maja
narazie jeszcze nie jestem z EL. będę po porodzie :-)Nie niechodzę do tego Dr.
A Ty też jesteś z Elbląga??
L
LuizaPatrycja
Gość
Kurcze dopiero teraz zauwazyam ze fotke do zlego wątku wkleiłam.
Zakręcona
Pszczółka Maja to musimy sie spotkać z naszymi pociechami na spacerku
Zakręcona
Pszczółka Maja to musimy sie spotkać z naszymi pociechami na spacerku
Ja byłam w piątek na usg i w końcu zobaczyłam swojego maluszka:-). Jest cudowny i przede wszystkim zdrowy. Lekarz podczas badania nawet pokazał nam struny głosowe malucha jak się otwierają i zamykają ;-). Poznaliśmy płeć dzidziusia :-), moje wszystkie koleżanki twierdziły że wyglądam na dziewczynkę ( niby odbiera urodę mamie ;-)) ale ku zaskoczeniu na monitorze ukazał się między nóżkami pysiorek z jajeczkami, wiec to synuś zabiera mamusi urodę ;-). Mój mąż podczas badania jak zobaczył siusiaczka to aż uronił łezkę ze szczęścia.
Muszę się jeszcze pochwalić jedną wiadomością :-), moja siostra też była w ciąży i wczoraj o 7:50 urodziła przecudownego malutkiego synka waga 3300. Jestem taka szczęśliwa że musiałam o tym wam powiedzieć:-). Ja się wczoraj dowiedziałam jak byłam na wykładach na uczelni, siostra przesłała mi mmsa , z wrażenia jak go otworzyłam to chyba z 30min wyłam ze szczęścia.
Co do zdjęć mojego Franusia to wkleje jak naszybciej będe mogła :-)
Muszę się jeszcze pochwalić jedną wiadomością :-), moja siostra też była w ciąży i wczoraj o 7:50 urodziła przecudownego malutkiego synka waga 3300. Jestem taka szczęśliwa że musiałam o tym wam powiedzieć:-). Ja się wczoraj dowiedziałam jak byłam na wykładach na uczelni, siostra przesłała mi mmsa , z wrażenia jak go otworzyłam to chyba z 30min wyłam ze szczęścia.
Co do zdjęć mojego Franusia to wkleje jak naszybciej będe mogła :-)
Ostatnia edycja:
reklama