kinguś
Nie poddam się
Kinguś nie wiem czy standardowo? na pewno mierzą jak przyjmują do szpitala... ja dziś poprosiłam, zeby mi zmierzyła, bo byłam ciekawa co z tą moją miednicą...
Dzięki ja to ciemna masa jestemJak poprosisz lekarza, żeby Ci miednicę zmierzył, to zmierzyA już na porodówce, jak Cię będą przyjmować, to położna zmierzy Ci miednicę cyrklem obligatoryjnie.

Będzie dobrzeno i mam paciorka :-( i gronkowca tyle, że koagulazoujemnego więc podobno niegroźny..:-(

No przecież chłopak musi mieć odpowiednią wagę :-):-)jesteśmy po usg :-) Młody ma łeb jak sklep po tatusiu ;-) główka i brzuszek dwa tygodnie "starsze" i waży już 2900!!!!![]()
Super:-)Ja też dziś po wizycie ,serduszko i tętno małej okszyjka długa i zamknięta,
Trzymam kciuki żeby wszystko się samo rozwiązało.Mój mały dziś na USG ważył 2990g, na szczęście wszystko z nim w porządku ale ze względu na cholestazę jak nie zacznie się nic do 01.10 to mam mieć wywoływany poród, podobno przy tej dolegliwości trzymanie dziecka powyżej 38tc jest już za dużym ryzykowaniem.
Wczoraj M odebrał badania i
w końcu hemoglobina podskoczyła do 12,7

leukocyty w osadzie moczu 0-1 norma 0-5

nie mam kiły

mocznik, kreatynina w normie

Dziś o 18:30 mam usg i proszę o kciuki za moją nerkę żeby wytrzymała do końca ;-)