smerfi1986
Fanka BB :)
no to świrtnieU nas po wizycie all is very well,:-)
może się jeszcze obróci. Podobno niektóre dzieci obracają się dopiero na kilka dni przed porodemczesc wam
walsnie wrocilam z wizyty moja Amelka postanowila ze siedzi dalej pupa na dole :/ za 2 tyg zas usg i kontrola jak sie nie obroci juz wtedy to robimy cc na nastepny dzien
Super wieści. Ja też jakoś żadnych zwiastunów zbliżającego się porodu nie mam więc pewnie mała jeszcze trochę posiedzi w brzuchu. Szkoda, bo ja bym wolała raczej urodzić wcześniej niż później, po pierwsze dlatego że już się doczekać nie mogę a po drugie, miałabym wtedy mniejsze zaległości na studiach.jestem po w domu:-) mała waży teraz 2750, czyli przez ostatni tydzień przybrała 333g.![]()
wszystko ok. mam dwa razy w tyg pokazac się na ktg i raz w tyg do swojego lekarza kontrolować wagę Małej.
Boże jak ja już bym chciała się rozpakować.
Znalazłam coś takiegoWczoraj miałam wizytę no i odebrałam badanie moczu(bo tylko tego nie zrobili) i wyszły złe leukocyty 30-50 przy normie 1-5oni zawsze piszą jak jest za dużo literkę H a teraz nic nie napisali więc może jest szansa, że to pomyłka taką mam nadzieję.
diagnoza leucocytozy moze być mylna w związku z fizjologicznie zwiekszoną produkcją granulocytów w ciąży (ilość normalna leukocytów w ciąży od 10 do 16.000/ml).
Ja nie chcę przenosić. Chociaż pewnie tak będzie:-(3/4 z nas przenosi (szczególnie pierworódek) mimo zapowiedzi i zapewnien lekarzy :-) Ja Zuze miałam urodzić w połowie grudnia (ze niby szybciej) a wyszła w połowie stycznia :-)
No to rzeczywiście cię zlekceważył. Nie dziwię że się wkurzyłaś.a ja byłam wczoraj u gina i doznałam takiego wnerwa, że dopiero dzisiaj ochłonęłam...
.
Ja chodze na kase chorych i na szczescie lekarza mam super i w dodatku najprawdziwszego Murzyna!I najlepsze sa takie babcie,które siedza na poczekalni ze strachem w oczach i szeptem pytaja-A on naprawde jest czarny??!!
Jedna sie kiedys przed wejscium 3 razy przezegnała![]()

to bardzo dobre wieści. Też tak bym chciała:-)też byłam dziśu gina już ostatni raz bo powiedział ze już nie ma sensu się rejestrować bo w ciągu 2 lub 3 tygodni urodze szyjka mi się skraca i łożysko ma już jakieś skorupy(nie wiem jakie ) mały ma 2800 i powiedział ze nawet jakbym teraz urodzila to by go to nie zdziwiło