reklama
No tak - pewnie że infekcja dróg moczowych może wywoływać niepokój...
Ja za to myślałam, że czopki "uspokajające" się u nas sprawdzą przy zasypianiu. Gdzie tam! Najpierw uparcie czopek wyłaził, a po 5 minutach Piotruś zrobił mega qpę. To tyle jeśli chodzi o czopki
Ja za to myślałam, że czopki "uspokajające" się u nas sprawdzą przy zasypianiu. Gdzie tam! Najpierw uparcie czopek wyłaził, a po 5 minutach Piotruś zrobił mega qpę. To tyle jeśli chodzi o czopki
kachasek
matka-wariatka :)
no to pomogło, tyle, że nie na to co trzeba (a co do kupy, to MIchaś mi przedwczoraj zrobił numer - śmiałam się, że rano kupa to nie była kupa bo taka mała, pół godz później jadłam obiad, Michał w leżaczku i sobie pryka, powiedziałam "tu się je", on w śmiech, zmarszczył brwi, poczerwieniał i... kupa była już na leżaczku (miał tylko body i skarpetki) i na łapce misia (leżał przy nodze Michała))
wczoraj mąż odebrał Miśka wyniki z bad. moczu. wyszły liczne szczawiany wapnia i pojedyncze bakterie. jak je przeczytałam biegiem do lekarza, a ona do mnie, że nie mam się czym martwić, bo u takich małych dzieci to może być kwestia diety. tak więc cokolwiek ma jakiekolwiek konserwanty robi wypad z mojej diety, czekolada spada na drzewo... czyli lekka dietka, a Michał ma dostawać więcej pić. A że nie dostawał wcześniej, bo ta sama lekarka nie była za sdopajaniem (i tak czasem dawałam herbatkę) to ma teraz dużo pić
we wtorek wizyta u nefrologa, zobaczymy co powie na te wyniki i co pokaże usg
Kochasku trzymam kciuki, żeby było wszystko ok.
Nie chce Cię wprowadzać w błąd, bo nie wiem jak u dzieci, ale u dorosłych szczawiany powstają np jak się zje dużo wit C w postaci soków lub owoców.Dużo witC ma też papryka, natka pietruszki, cebula.Może ostatnio jadłaś coś z tych rzeczy w większej ilości??
Trzymam kciuki za Michasia
Mamy już wyniki - morfologię i żelazo, posiewu nie bo jednak coś rośnie
Żelazo w porządku, ale z morfologii kilka wyników nie trzyma normy (o ile dobrze ją zapisali) jednak nieznacznie. Poczekam do szczepienia i zobaczymy, co pediatra na to.
Żelazo w porządku, ale z morfologii kilka wyników nie trzyma normy (o ile dobrze ją zapisali) jednak nieznacznie. Poczekam do szczepienia i zobaczymy, co pediatra na to.
reklama