reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ja też bym chciała wiedziec jeżeli można:-);-).Chcecie żeby córka szybciej siadała? To jej pomóżcie i ćwiczcie z nią raczkowanie. No i teraz ćwiczymy jak jest okazja. Nie za dużo oczywiście, kilka minutek dziennie, ale zawsze to coś
E
efilo
Gość
Oczywiscie
Wiedzialam ze wzbudze Wasze zainteresowanie
Kladzie sie dzidziusia na plaskim na brzuszku i dotyka stopek - najwygodniej calym przedramieniem. I dziecko odruchowo sie zaczyna odpychac (wtedy zapieramy sie reką zeby mialo od czego sie odepchnac) - i tak dreptamy powoli do przodu (troche jak dzdzownica :-))
Wiedzialam ze wzbudze Wasze zainteresowanie
Kladzie sie dzidziusia na plaskim na brzuszku i dotyka stopek - najwygodniej calym przedramieniem. I dziecko odruchowo sie zaczyna odpychac (wtedy zapieramy sie reką zeby mialo od czego sie odepchnac) - i tak dreptamy powoli do przodu (troche jak dzdzownica :-))
E
efilo
Gość
dokladnie
i wykorzystujemy go do wzmacniania miesni
i wykorzystujemy go do wzmacniania miesni
Efilo, dzięki raczkowanie jest po prostu genialne. Maks się cieszy (na tyle ile mu ząbkowanie pozwala ;-)), bo może dopełznąć do zabawek, a ja płaczę ze śmiechu jak widzę tę dupkę co się rusza jak dżdżownica
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
wczoraj mąż odebrał Miśka wyniki z bad. moczu. wyszły liczne szczawiany wapnia i pojedyncze bakterie. jak je przeczytałam biegiem do lekarza, a ona do mnie, że nie mam się czym martwić, bo u takich małych dzieci to może być kwestia diety. tak więc cokolwiek ma jakiekolwiek konserwanty robi wypad z mojej diety, czekolada spada na drzewo... czyli lekka dietka, a Michał ma dostawać więcej pić. A że nie dostawał wcześniej, bo ta sama lekarka nie była za sdopajaniem (i tak czasem dawałam herbatkę) to ma teraz dużo pić
we wtorek wizyta u nefrologa, zobaczymy co powie na te wyniki i co pokaże usg
we wtorek wizyta u nefrologa, zobaczymy co powie na te wyniki i co pokaże usg