reklama
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
ehhh..u nas nienajlepiej:-( Po pierwsze musialysmy przejsc na butle, bo przez ten nacisk na karmienie piersia malo co Misi nie zaglodzilam...A w piatek bylysmy u neurologa i niby wszystkie odruchy ok, ale wzmozone napiecie pasa karkowego i jutro idziemy na pierwsze zajecia fizjoterapii - a ja oczywiscie wyczytuje od razu w necie o mpd i sie zamartwiam....choc neurolog mowila, ze wszystko powinno sie ladnie wyrownac...tylko skad to sie wzielo

Fantazja na pewno się wszystko wyprostuje, a butla też jest dla ludzi.
A moje przeczucia co do sondowania oka jednak się potwierdziły. Maks wczoraj miał zabieg. Nie dałam rady być przy tym. Dziecko które było na zabiegu przed Maskem płakało tak bardzo, że się poryczałam i zdezerterowałam. Małż za to został i ponoć nasze dziecko było bardzo dzielne, nie płakało bardzo. Teraz mamy antybiotyk przez tydzień, a oczko już wygląda dużo lepiej :-). Cała przyjemność kosztowała 200zł
.
A moje przeczucia co do sondowania oka jednak się potwierdziły. Maks wczoraj miał zabieg. Nie dałam rady być przy tym. Dziecko które było na zabiegu przed Maskem płakało tak bardzo, że się poryczałam i zdezerterowałam. Małż za to został i ponoć nasze dziecko było bardzo dzielne, nie płakało bardzo. Teraz mamy antybiotyk przez tydzień, a oczko już wygląda dużo lepiej :-). Cała przyjemność kosztowała 200zł

dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
my z zabiegiem jeszcze czekamy
dzis bylismy u okulisty
dostalismy pelno kropli,masc do oka
zalecony jest masaz i lampa bioptron
czekamy do 3 tyg
i znowu do okulisty
dzis bylismy u okulisty
dostalismy pelno kropli,masc do oka
zalecony jest masaz i lampa bioptron
czekamy do 3 tyg