reklama
Kotek to świetnie! :-)
Kachasek Ty to już masz wielkiego i twardego faceta ;-)
Piotruś dzisiaj już zupełnie w porządku - normalny humorek, nawet ładnie spał w dzień. Na nóżkach prawie nie ma śladu po prevenar, po infanrix jest małe zaczerwienienie ale żadnych obrzęków - super :-)
Kachasek Ty to już masz wielkiego i twardego faceta ;-)
Piotruś dzisiaj już zupełnie w porządku - normalny humorek, nawet ładnie spał w dzień. Na nóżkach prawie nie ma śladu po prevenar, po infanrix jest małe zaczerwienienie ale żadnych obrzęków - super :-)
kachasek
matka-wariatka :)
Misiek jakiś niespokojny się zrobił, tzn teraz już śpi, ale koncert odstawił, przy cycku ryk, na rękach ryk. nie wiem, czy to wpływ szczepienia, czy po prostu tak miało być. gorączki brak, więc tragicznie nie jest
Kotek również się cieszę (chociaż przyznaję, że przeczytałam dopiero w cytatach)
Kotek również się cieszę (chociaż przyznaję, że przeczytałam dopiero w cytatach)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dzięki dziewczyny;-);-).
Dzagud no dokładnie, oprócz tego dostałyśmy dzis pieniążki z tytułu urodzenia dzidzi i to całkiem sporo więc dzień był super, w przeciwieństwie do wczorajszego, gdzie cały wieczór przepłakałam bo takiego dołka złapałam:-(.Kotek, to wielkie gratulacje! Super, same dobre wieści u Ciebie.:-)
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Kotek gratulacje!! Tycxh pieniążków również. Mam do Was dzewczyny pytanie...Czy Wasze dzieci ciągną już główkę leżąc na pleckach?? Ja jak łapię Wiktorka za rączki to głowka nadal z tyłu-jak jest u Was?? aha bo leżąc na brzuszku to super unosi główkę
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kotek to super,gratulacje:-):-)Dorotka nadal jest szansa że kanalik sie jeszcze sam udrożni, oby tak sie stało;-).
Melduję iż dzisiejszej wizycie u ortopedy "stawy biodrowe klinicznie i usg w granicach normy wiekowej" czyli podwójne pieluszkowanie poskutkowało:-). Tak się cieszę.
Kotek gratulacje!! Tycxh pieniążków również. Mam do Was dzewczyny pytanie...Czy Wasze dzieci ciągną już główkę leżąc na pleckach?? Ja jak łapię Wiktorka za rączki to głowka nadal z tyłu-jak jest u Was?? aha bo leżąc na brzuszku to super unosi główkę
Siwucha u nas tak samo jak piszesz:-):-):-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
do Was dzewczyny pytanie...Czy Wasze dzieci ciągną już główkę leżąc na pleckach?? Ja jak łapię Wiktorka za rączki to głowka nadal z tyłu-jak jest u Was?? aha bo leżąc na brzuszku to super unosi główkę
U nas podobnie choc widac że stara sie unieśc główkę, ale jeszcze nie daje rady.
reklama
A Magda robi pełen skłon. Najpierw głowa z tyłu, potem podnosi i trzyma sztywno i to dość długo jak na dziecko w tym wieku, a potem lekko opada jej na brodę. No i jak znam życie to pewnie znowu jest z tym coś nie tak, bo nie powinna tak robić.