reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Trąba ze mnie... A usg we wtorek rzecz jasna :-)Jotemko w poniedziałek jest 31!!!!!!
Kroczku cudne wieści
Jestem kobitki już po wizycie Z Kubulkiem wszystko ok. Nie przybrał na wadze za dużo bo waży 2622g czyli przybrał jakieś 120g w 2 tyg. No ale lekarz nic się nie krzywił bo pomiary sa w normie i ogólnie już tak szybko nie rośnie.
Szyjkę już mam praktycznie zgładzoną więc kazał mi wytrzymać chociaż jeszcze te dwa tygodnie do wyjęcia pessara Ale z tego co pamiętam to niektóre z Was chodziły jeszcze długo praktycznie bez szyjki więc się nie spinam W każdym razie powiedział, że jak tylko coś mocniej mnie zacznie boleć to mam nie czekać aż się rozkręci tylko zbierać się do szpitala
Kubuś nadal miednicowo ustawiony. Ilość wód o dziwo prawidłowa, łożysko poza zagrożeniem przodowania i już ma stopień starości III.
Następną wizytę mam już za 2 tyg 11 kwietnia i wyjęcie krążka.
Dopytałam dokładnie jak mniej więcej wyglada w tym szpitalu cc. Wszystko juz wiem. Uslyszalam tez bardzo madre zdanie. Na moje pytanie : Kiedy bede mogla zobaczyc Kubusia powiedzial ze na pewno juz na sali tuz po tym jak go wyjma a potem to juz zalezy od tego jak sobie w glowie zakoduje bo sa pacjentki ktore wstaja po 6h znieczulenia i ida do dziecka a sa tez takie co po 3 dobach nadal twierdza ze sie zle czuja i ze czesta to siedzi w glowie
super no to bedziemy mialy podobne terminy porodów
Edysiek
odkrywca
Kroczek super wieści.
marcia331
Kroczek no to trzymam kciuki zebys jeszcze wytrzymala te dwa tygodnie. A potem wyjecie krazka i pewnie szybciutko cc.
TruskawkowaMamba
Trąba ze mnie... A usg we wtorek rzecz jasna :-)
Kroczku cudne wieści
No już myślałam, że dni porąbałaś Data nie ważna, ważne, że wiesz w jaki dzień
patuśka
Dziękuję dziewczyny, wiecie, ja bym wolała nie być świadkiem takich wydarzeń, ale jak już się domyśliłam, co się tam wydarzyło, to było za późno. Rzecz jasna zasnąć przez to nie mogłam, ale dziś już ok.
Kroczek, gratuluję wizyty! Pewnie już nie możesz się doczekać odkrążkowania, co? :-)
Kroczek, gratuluję wizyty! Pewnie już nie możesz się doczekać odkrążkowania, co? :-)
reklama