reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Jestem kobitki już po wizycie:tak: Z Kubulkiem wszystko ok. Nie przybrał na wadze za dużo bo waży 2622g czyli przybrał jakieś 120g w 2 tyg. No ale lekarz nic się nie krzywił bo pomiary sa w normie i ogólnie już tak szybko nie rośnie.

Szyjkę już mam praktycznie zgładzoną więc kazał mi wytrzymać chociaż jeszcze te dwa tygodnie do wyjęcia pessara:szok: Ale z tego co pamiętam to niektóre z Was chodziły jeszcze długo praktycznie bez szyjki więc się nie spinam:) W każdym razie powiedział, że jak tylko coś mocniej mnie zacznie boleć to mam nie czekać aż się rozkręci tylko zbierać się do szpitala:)

Kubuś nadal miednicowo ustawiony. Ilość wód o dziwo prawidłowa, łożysko poza zagrożeniem przodowania i już ma stopień starości III.

Następną wizytę mam już za 2 tyg 11 kwietnia i wyjęcie krążka.

Dopytałam dokładnie jak mniej więcej wyglada w tym szpitalu cc. Wszystko juz wiem. Uslyszalam tez bardzo madre zdanie. Na moje pytanie : Kiedy bede mogla zobaczyc Kubusia powiedzial ze na pewno juz na sali tuz po tym jak go wyjma a potem to juz zalezy od tego jak sobie w glowie zakoduje bo sa pacjentki ktore wstaja po 6h znieczulenia i ida do dziecka a sa tez takie co po 3 dobach nadal twierdza ze sie zle czuja i ze czesta to siedzi w glowie:)

super :) no to bedziemy mialy podobne terminy porodów :)

Dziękuję dziewczyny, wiecie, ja bym wolała nie być świadkiem takich wydarzeń, ale jak już się domyśliłam, co się tam wydarzyło, to było za późno. Rzecz jasna zasnąć przez to nie mogłam, ale dziś już ok.

Kroczek, gratuluję wizyty! Pewnie już nie możesz się doczekać odkrążkowania, co? :-)

reklama
Do góry