Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trąba ze mnie... A usg we wtorek rzecz jasna :-)Jotemko w poniedziałek jest 31!!!!!!
Jestem kobitki już po wizycie Z Kubulkiem wszystko ok. Nie przybrał na wadze za dużo bo waży 2622g czyli przybrał jakieś 120g w 2 tyg. No ale lekarz nic się nie krzywił bo pomiary sa w normie i ogólnie już tak szybko nie rośnie.
Szyjkę już mam praktycznie zgładzoną więc kazał mi wytrzymać chociaż jeszcze te dwa tygodnie do wyjęcia pessara Ale z tego co pamiętam to niektóre z Was chodziły jeszcze długo praktycznie bez szyjki więc się nie spinam W każdym razie powiedział, że jak tylko coś mocniej mnie zacznie boleć to mam nie czekać aż się rozkręci tylko zbierać się do szpitala
Kubuś nadal miednicowo ustawiony. Ilość wód o dziwo prawidłowa, łożysko poza zagrożeniem przodowania i już ma stopień starości III.
Następną wizytę mam już za 2 tyg 11 kwietnia i wyjęcie krążka.
Dopytałam dokładnie jak mniej więcej wyglada w tym szpitalu cc. Wszystko juz wiem. Uslyszalam tez bardzo madre zdanie. Na moje pytanie : Kiedy bede mogla zobaczyc Kubusia powiedzial ze na pewno juz na sali tuz po tym jak go wyjma a potem to juz zalezy od tego jak sobie w glowie zakoduje bo sa pacjentki ktore wstaja po 6h znieczulenia i ida do dziecka a sa tez takie co po 3 dobach nadal twierdza ze sie zle czuja i ze czesta to siedzi w glowie
Trąba ze mnie... A usg we wtorek rzecz jasna :-)
Kroczku cudne wieści