reklama
an-fotografia
Fanka BB :)
Polisia, super, że wszystko ok. Gratuluję!
Dopisałam kolejnego chłopca do tabelki. dycha chłopców, dziewczynki trzy i dranissimo'wa niespodzianka ;-)
Tak mi się wydaje, że jeszcze odrobią. Na wczesnym etapie lekarze stwierdzają dziewuszki dość niechętnie bo to trudniej... ;-)
Dopisałam kolejnego chłopca do tabelki. dycha chłopców, dziewczynki trzy i dranissimo'wa niespodzianka ;-)
Tak mi się wydaje, że jeszcze odrobią. Na wczesnym etapie lekarze stwierdzają dziewuszki dość niechętnie bo to trudniej... ;-)
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
polisia no to gratulacje i widze że kwiecień robi się bardzo męski) Ja za 2 tyg mam wizytę u swojego gina i obiecał że jak tylko dzidzia pozwoli to dowiemy się co w brzuszku siedzi Zobaczymy czy moje przypuszczenia o synku są słuszne
marcia331
Polisia gratuluje udanej wizyty! Ha jednak synek :-) to obu nam się nie udało wycelować w córkę :-) tak jak mówisz, będzie wesoło!!!! Ale najważniejsze żeby zdrowe było.
A moja ciąża też jest zaprzeczeniem tych teorii i przesądów. Też zupełnie inna od pierwszej a płeć ta sama.
A moja ciąża też jest zaprzeczeniem tych teorii i przesądów. Też zupełnie inna od pierwszej a płeć ta sama.
czyli jednak chłopców przybywa ciekawa jestem, czy i u mnie się sprawdzi... ale pewnie będę musiała poczekać jeszcze z miesiąc do usg połówkowego
GoGa ja o płci własnie dowiedziałam sie tydz temu, czyli byłam w 15tc, więc jesli masz jeszcze wczesniej wizytę to może i tobie sie uda podejrzeć;-)
Polisia gratuluje udanej wizyty! Ha jednak synek :-) to obu nam się nie udało wycelować w córkę :-) tak jak mówisz, będzie wesoło!!!! Ale najważniejsze żeby zdrowe było.
I ja także drugiego chłopca:-)
Chociaż myślałam, że bedzie dziewczyna, bo "niby córka urodę zabiera" ja w tej ciązy mam dużo wyprysków na twarzy, włosy mi wylatują, i ogólnie czuje sie brzydsza niz w poprzedniej, wtedy wydawałam sie sobie piękna:-) I wtedy nie miałam wogóle apetytu a teraz jem jem jem i konca nie widać
Jotemka
Gratuluję syneczków :-) Dziewczyny, łatwiej z wyprawką będzie, prawda?
A ja byłam dziś u gina i co? I początki anemii i zakażenia ukł.moczowego. Czad!!! Ale co tam, wiem, ze jestem przemęczona i to dlatego tak wszystko się sypie. Jeszcze tydzień lub dwa i zwolnię. Usg będę miała dopiero połówkowe na początku grudnia :-) A potem na początku stycznie (25 tc) echo serca płodu.
A ja byłam dziś u gina i co? I początki anemii i zakażenia ukł.moczowego. Czad!!! Ale co tam, wiem, ze jestem przemęczona i to dlatego tak wszystko się sypie. Jeszcze tydzień lub dwa i zwolnię. Usg będę miała dopiero połówkowe na początku grudnia :-) A potem na początku stycznie (25 tc) echo serca płodu.
madzikm76
Ja też po wizycie wszystko ok, super wyniki, super usg będzie drugi chłopiec, więc będzie wesoło jest zdrowy, super rośnie
a wszystkie przesądy o kształcie brzucha, zachciankach, objawach są zupełnie u mnie bez pokrycia, dwie rózne ciaże i ta sama płeć hihi kolejne połówkowe
Gratuluję tak udanej wizyty i synka !!:-)
Viltutti
Wczoraj miałam wizytę u pani dr w szpitalu u której będę rodziła. Wizyta ekspresowa i niewiele wnosząca ale usłyszałam serduszko małego W sumie muszę chodzić do 2 lekarzy, bo jeden jest rewelacyjny ( mój "normalny") ginekolog ale niestety nie pracuje w żadnym szpitalu więc nie urodzę u niego, a owa pani jest fajna ale bardzo szybka więc wizyty tylko u niej nie usatysfakcjonowały by mnie. No ale rządzi fajną porodówką :-)
A poza tym, moje dziecie od wczoraj ma świra - nie uczułam do tej pory niczego, co jednoznacznie i niepodważalnie mogłabym uznać za kopniaczki, ale od wczorajszego wieczoru daje koncertowe popisy, że nawet mąż stwierdził że coś mi puka w brzuchu No i dzisiaj też udaje się mnie pierdziachnąć z zaskoczenia że bez koncentrowania się na ruchach czuję go
Powiem Wam, że nieco mnie przeraża wizja przyszłości bo wczoraj już ciężko było mi zasnąć bo miałam wrażenie jakbym miała w brzuchu sporą rybę która co chwila podskakuje... I nie wiem czy aktywność małego to słowa pani doktor "o jaki duży dzidziuś" czy wizyta w McDonaldzie i przyswojenie odpowiedniej dawki McRoyala i Pepsi, co jest u mnie prawdziwą rzadkością
A poza tym, moje dziecie od wczoraj ma świra - nie uczułam do tej pory niczego, co jednoznacznie i niepodważalnie mogłabym uznać za kopniaczki, ale od wczorajszego wieczoru daje koncertowe popisy, że nawet mąż stwierdził że coś mi puka w brzuchu No i dzisiaj też udaje się mnie pierdziachnąć z zaskoczenia że bez koncentrowania się na ruchach czuję go
Powiem Wam, że nieco mnie przeraża wizja przyszłości bo wczoraj już ciężko było mi zasnąć bo miałam wrażenie jakbym miała w brzuchu sporą rybę która co chwila podskakuje... I nie wiem czy aktywność małego to słowa pani doktor "o jaki duży dzidziuś" czy wizyta w McDonaldzie i przyswojenie odpowiedniej dawki McRoyala i Pepsi, co jest u mnie prawdziwą rzadkością
reklama
Edysiek
odkrywca
I ja w końcu doczekałam się wizyty :-)
Wszystko w porządku, z tym że mam nisko łożysko (nie mam pojęcia co to znaczy ) doktor stwierdził, że nie ma się czym martwić i może się to zmienić. Dostałam luteinę i przykazanie na celibat ;-)
Dzieciątko pięknie rośnie. Jednak tak się ułożyło, że za nic nie dało się podejrzeć płci. Bardzo się ruszało i doktor próbował chyba przez 15 minut coś dojrzeć, ale bez szans. Uparciuszek mały
Trudno będę musiała poczekać jeszcze z miesiąc.
Wszystko w porządku, z tym że mam nisko łożysko (nie mam pojęcia co to znaczy ) doktor stwierdził, że nie ma się czym martwić i może się to zmienić. Dostałam luteinę i przykazanie na celibat ;-)
Dzieciątko pięknie rośnie. Jednak tak się ułożyło, że za nic nie dało się podejrzeć płci. Bardzo się ruszało i doktor próbował chyba przez 15 minut coś dojrzeć, ale bez szans. Uparciuszek mały
Trudno będę musiała poczekać jeszcze z miesiąc.