reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Viltutti :rofl2: Dobranoc, ale Cię nosi ;-)
Moja kumpela ze szkoły rodzenia napisała mi dziś, że jutro ma się stawić rano w szpitalu... lekarz stwierdził jej gotowość - 39 tydzień... i już obgryzłam wszystkie paznokcie... łoj :baffled:
Co ja obgryzę jak na mnie przyjdzie pora :sorry:

reklama
Agutka, ale pomysł :-D

A ja dziś po wymazie na paciorkowca, zobaczymy za tydzień, czy mam dziada, czy też nie.

madziolina super wieści :) i racja ju zdecydowanie bliżej niż dalej

Jouluatto na szczęście rodzisz w Domu Narodzin więc się nie przejmuj, z tymi babami już nie będziesz miała kontaktu :)

niunia u mnie podejście lekarzy też takie, nawet ktg mi tu nie robią ;/ Masz się stawiać na badanie tego ciśnienia teraz? póki nie przekroczyłaś granicy, mam nadzieje, że to tylko chwilowy skok.

Mam też do Was dziewczyny pytanie, bo nie wiem czy to mała ma czkawkę czy to czasem nie skurcze? jako że to mój pierwszy maluszek to nie mam pojęcia co się dzieje tak na prawdę.

reklama
Do góry